Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
doğduğum an gözlerinin içine baktım sessizce
ağladım mutluluktan hüngür hüngür
sesimi duyarmısın diye baktım sana hüzünlüce
sense beni çoktan göğsüne yaslayıp besliyordun zehrinle

çocukluk dedim her dönemime, büyüdüm alışamadım
senin için hep çocuktum, gözlerinden hep kaçtım
seviyorum diyemedim asla sana hiçbir zaman, korktum
yüzleştim kendimde , aradım hep kalbimde , seni buldum

ve anladım zaman herşeyin ilacı değilmiş bazen
senmişsin bazılarının ilacı biraz da ben
anlaşamasakta çok seviyorum seni anne
ulaşamasamda kalbine özlüyorum seni anne..
Mesaj tarihi:
daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift..
Mesaj tarihi:
ya semih allah aşkına verdiğin cevap değer mi?

adam belliki kendime yer edinicem havasında hemen şak ''olmamış''
oldu beyfendi daha iyisini yazın koyun ozaman

ben beğendim :)
Mesaj tarihi:
Lexius said:
daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift..
toynak moynak ağır ol bu bir. Ben edebiyattan anlamam sadece okuyunca hissetiklerime göre olmamış dedim. İçtenlikten uzak geldi, okurken bir anne ve çocuğu hakkında değilde İsmail YK ve anaokulu öğretmeni hakkındaymış gibi hissettim bu iki.

oldu mu dasaaaa?
Mesaj tarihi:
eheh.. konuyla alakası yok.. ama neyse
said:
toynak moynak ağır ol bu bir.

baba 2 kayıp.. ikinci madden yok yani :S

komik geldi valla

edit:aferim olmuş.. 5 ^_^
yihu
Mesaj tarihi:
Benim burada bir suçum olduğunu sanmıyorum. Ben sadece olmamış gibi tek kelimelik fikrimi belirten bir ifade kullandım sense bana öküz dedin. (veya hangi hayvan toynaklı ise) Ağır olması gereken kim kararı başkaları versin.
Mesaj tarihi:
Özlem duygusu gerçekten güzel olmuş, şu dizelere bayıldım:
said:
seviyorum diyemedim asla sana hiçbir zaman, korktum
yüzleştim kendimde , aradım hep kalbimde , seni buldum

Sevgiliye olan özlem, vatana duyulan özlem vs. hepsi çok önemli ve yaşamdaki payları çok büyük ama anneye olan uzaklık (fiziksel veya zihinsel) gerçekten acıların en büyüğünü veriyor insana..
Mesaj tarihi:
benim nazicane fikrim hos olmus bence ama anlayamadigim bi yer ver besledin beni zehrinle derken ne demek istedigini tam anlayamadim kotu anlamda soylemiyorum beynim basmadi sadece sana baglayan zehir seklinde bisi dusundum dogrumu anlaminda sordum =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Lexius said:

Mesaj tarihi:
varsınolsun said:
Lexius said:

dahi anlamında değil bence orda:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...