Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 doğduğum an gözlerinin içine baktım sessizce ağladım mutluluktan hüngür hüngür sesimi duyarmısın diye baktım sana hüzünlüce sense beni çoktan göğsüne yaslayıp besliyordun zehrinle çocukluk dedim her dönemime, büyüdüm alışamadım senin için hep çocuktum, gözlerinden hep kaçtım seviyorum diyemedim asla sana hiçbir zaman, korktum yüzleştim kendimde , aradım hep kalbimde , seni buldum ve anladım zaman herşeyin ilacı değilmiş bazen senmişsin bazılarının ilacı biraz da ben anlaşamasakta çok seviyorum seni anne ulaşamasamda kalbine özlüyorum seni anne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çok emo olmş dostum. yaş kaç 17 filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ya semih allah aşkına verdiğin cevap değer mi? adam belliki kendime yer edinicem havasında hemen şak ''olmamış'' oldu beyfendi daha iyisini yazın koyun ozaman ben beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Lexius said: daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift.. toynak moynak ağır ol bu bir. Ben edebiyattan anlamam sadece okuyunca hissetiklerime göre olmamış dedim. İçtenlikten uzak geldi, okurken bir anne ve çocuğu hakkında değilde İsmail YK ve anaokulu öğretmeni hakkındaymış gibi hissettim bu iki. oldu mu dasaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eheh.. konuyla alakası yok.. ama neyse said: toynak moynak ağır ol bu bir. baba 2 kayıp.. ikinci madden yok yani :S komik geldi valla edit:aferim olmuş.. 5 ^_^ yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ağır ol adam desinler .. ama bu saatten sonra bin şahit ister huskercım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim burada bir suçum olduğunu sanmıyorum. Ben sadece olmamış gibi tek kelimelik fikrimi belirten bir ifade kullandım sense bana öküz dedin. (veya hangi hayvan toynaklı ise) Ağır olması gereken kim kararı başkaları versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 lexiusun yazılarını okuduğumda bileklerimi jiletleyip türlü şeyler yapmak geliyor içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 pek içten gelmedi bana... Ama güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Valla yorum yapamayacağım çünkü bu tip anneye babaya yazılan şiirlerden hiç bişi anlamıyorum neden acaba?.. Güzel heralde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 gayet güzel yazmışsın arkadaşım post kasmak için takılan tiplere aldırma içinden geçenleri kelimelere dolaylı ve güzel dökmüşsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Özlem duygusu gerçekten güzel olmuş, şu dizelere bayıldım: said: seviyorum diyemedim asla sana hiçbir zaman, korktum yüzleştim kendimde , aradım hep kalbimde , seni buldum Sevgiliye olan özlem, vatana duyulan özlem vs. hepsi çok önemli ve yaşamdaki payları çok büyük ama anneye olan uzaklık (fiziksel veya zihinsel) gerçekten acıların en büyüğünü veriyor insana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunu okuyup bisi hissetmeyenin annesiyle pek bi alakasi yoktur bence, ya da okumamistir dikkatli cok sevdim tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 +1 volfied.İçten olmuş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gerçekten eline sağlık. çok güzel olmuş. benzeri bir şiir denemem olacak bilgisayarda, buraya mı devam edeyim yeni topik mi açayım sormak istedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yeni başlık açarsan daha iyi olur, takip etme ve yorum yazma kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 benim nazicane fikrim hos olmus bence ama anlayamadigim bi yer ver besledin beni zehrinle derken ne demek istedigini tam anlayamadim kotu anlamda soylemiyorum beynim basmadi sadece sana baglayan zehir seklinde bisi dusundum dogrumu anlaminda sordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ordaki zehir tanımı anne sütü olarak yazmak istemiştim. Anne sütü hayat verir insana ama yaşamak istemeyen birisi için zehirdir aslında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Lexius said: daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 anan olsam aglardım lex +güzel olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 varsınolsun said: Lexius said: daha iyisini yazabiliyosan koyda okuyalım.. olmamış diyeceğine nesi olmamış söyle.. içtenlikle yazılan bi yazıyı bile anlayamıyosan ve boş boş olmamış diyebiliyosan ya tek toynaklısındır ya çift.. dahi anlamında değil bence orda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 evet linktiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar