LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 essay yazıyorum da, son cümleyi doğru düzgün bağlayamamakta inat ediyorum. türkçe meali olarak şöyle bir şeyler söylemeye çalışıyorum: "herhangi çeşit bir strateji oyununu oyna ve düşünme biçimindeki gelişimi gör." biliyorum, türkçesi bile bir garip ama bir el atıverin. hemen şimdi gerekmektedir bu arada..
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 "Play any kind of a strategy game and,see the evolution in your form of thinking"[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor!
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 herhangi çeşit bir strateji oyununu oyna ve düşünme biçimindeki gelişimi gör play any kind of strategy game and see/observe the progress in the way of thinking/artificial intelligence. ol du mu?[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya ben bilgisayarin dusunme bicimini kastettim eger onu demek istiyosa diye, cumle biraz karisik cunku heralde adamin zekaya ai demedik beah[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Öne çıkan mesajlar