Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film editleme programı?

godzilla112

Öne çıkan mesajlar

başlık fazlasi ile kapali ...
++filmin size'ini mi editleyeceksin ufak parçalara mi böleceksin ??(easy video splitter )
++filmin formatini , frame rate'ini , Dub dosyasini mi değiştireceksin ??? (Virtual Dub)
++çekili bir filmin arkasina görsel efektlermi ekleyeceksin yada çıkaracaksin ??? (..doldurun...)
++ve aklıma gelmeyen bi sürü farkli olasilik ....[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyle programlar var .. orneğin 5 dklik bir video var elinizde .. birde önceden hazirladiğiniz 30-40 sn lik bir yanma efekti var ..
siz başlangiç zamani ve noktasini belirliyorsunuz o otomatik olarak frame by frame o efekti yeni layer olarak eklio .. ha bunu grafiker arkadaşim kullaniodu ama adini şu anda hatirlayamadim ...fiyatinin çokbindolar olduğunu ogrenince bi anda hafizamdan uçup gitmiş adi :)[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 16 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
++çekili bir filmin arkasina görsel efektlermi ekleyeceksin yada çıkaracaksin ??? (..doldurun...)

aha bu bu arada ucuz olursa iyi olur(hatta beleş) professional tool fln önemli değil kasarım kendimi Hem sorun olmaz daha önce winamp ve mspaint kullanmışlığım var
Matrix 4 çıkıyo sen çek dedilerde o yüzden şaapıyom yani.[signature][hline]quote oyunun hazin sonu
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
K.S.D.M.P.A.L

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 16 January 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 16 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
filmi her frameyi 1 bmp olarak editleyip tekrar yerine koyacak program bilen sölesin tabii:)

KISA bi filmi al flash'ta aç yani flasha import et kare kare bölünüyor orjinalden değiştiremesende araya kareler falan sıkıştırırsın kendi resimlerini koyarsın ama uzun bi film olursa onu flasha import etmek 9 saat sürer export etmeye ömrün yetmez :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...