godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Başlık gayet açık bi tane arıyorum boyut olarak az ve professional tool olursa iyi olur..[signature][hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 başlık fazlasi ile kapali ... ++filmin size'ini mi editleyeceksin ufak parçalara mi böleceksin ??(easy video splitter ) ++filmin formatini , frame rate'ini , Dub dosyasini mi değiştireceksin ??? (Virtual Dub) ++çekili bir filmin arkasina görsel efektlermi ekleyeceksin yada çıkaracaksin ??? (..doldurun...) ++ve aklıma gelmeyen bi sürü farkli olasilik ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 filmi her frameyi 1 bmp olarak editleyip tekrar yerine koyacak program bilen sölesin tabii:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yok oyle programlar var .. orneğin 5 dklik bir video var elinizde .. birde önceden hazirladiğiniz 30-40 sn lik bir yanma efekti var .. siz başlangiç zamani ve noktasini belirliyorsunuz o otomatik olarak frame by frame o efekti yeni layer olarak eklio .. ha bunu grafiker arkadaşim kullaniodu ama adini şu anda hatirlayamadim ...fiyatinin çokbindolar olduğunu ogrenince bi anda hafizamdan uçup gitmiş adi :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 adobe premiere var, yanniz kullanmasi hafiften kasabiliyo onu soyleyim ba$tan, biraz profesyonel amacli bi$i.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: hired_gun, 16 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki: ++çekili bir filmin arkasina görsel efektlermi ekleyeceksin yada çıkaracaksin ??? (..doldurun...) aha bu bu arada ucuz olursa iyi olur(hatta beleş) professional tool fln önemli değil kasarım kendimi Hem sorun olmaz daha önce winamp ve mspaint kullanmışlığım var Matrix 4 çıkıyo sen çek dedilerde o yüzden şaapıyom yani.[signature][hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 16 January 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 adobe premiere en iyisi, kazaadan da user guide ını falan çekersin.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 lol adobe premiere ' i user guide ile öğrenebilen bi insan oglu tanımıyorum ben yinede ufacık bişeyler belki yapabilirsin[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 adobe premier i ogrenmek zevkli ama komplike yani bazen gereksiz komplike oluyor.. yani 2 tane filmi kesip transition koycaksan movie maker.. premier in ozelligi bir compile daha kisa suruyor, 2 filtreler daha zengin.. yoksa diger ozellikleri daha negatif[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Chemical, 16 January 2004 20:13 tarihinde demiş ki: filmi her frameyi 1 bmp olarak editleyip tekrar yerine koyacak program bilen sölesin tabii:) KISA bi filmi al flash'ta aç yani flasha import et kare kare bölünüyor orjinalden değiştiremesende araya kareler falan sıkıştırırsın kendi resimlerini koyarsın ama uzun bi film olursa onu flasha import etmek 9 saat sürer export etmeye ömrün yetmez :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar