Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exteel Open Beta

GEd

Öne çıkan mesajlar

valla oyun fps,karakter kasmalı mech dizayn etmeli counter strike.2-3 saattir oynuyordum ,nefret edip sildim :)
direk sildim
kotu hatta bence
mech istiyorsan age of armora bak .o dogru durust mmorpg .ben begenmıstım onu o tarz oyunlar(grind dayali) sevmem normalde ama kendi mechanı olusturma olayı guzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
valla oyun fps,karakter kasmalı mech dizayn etmeli counter strike.2-3 saattir oynuyordum ,nefret edip sildim :)
direk sildim
kotu hatta bence
mech istiyorsan age of armora bak .o dogru durust mmorpg .ben begenmıstım onu o tarz oyunlar(grind dayali) sevmem normalde ama kendi mechanı olusturma olayı guzeldi.

ya ben sımdı baktımda bu oyuna giydirmişim.
aslinda yuksek levelli ve yeni baslıyan arasında epey fark var diye sinir yapmıştım ben, ondan bu kadar kötüledim. fps icin fena oyun deil ama işte dedigim gibi oyuna giriosun mesela, adamın teki almıs basını gitmiş,iyi mecha altında ,level cosmus , e zevk alamıosun ona karsı işte.o kızdırmıstı beni :p

bide nedense wirelessda sorun cıkarmıstı bende.1 saat oynuyorum sonra restart atmazsam eger 5 sanıyede bir wireless baglantımı gocuruodu oyun.devamlı kopuyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...