GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 exteel open beta dun baslamıs 420 MB client var. oyle dolasırke rasladım.cekip biraz bakıcam nasilmiş diye. anime stilinde mecha oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ncsoft yapıyormuş hayırlı olsun,bu arda bir ara el atayım mech commander günlerim geldi aklıma sen mech deyince B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 valla oyun fps,karakter kasmalı mech dizayn etmeli counter strike.2-3 saattir oynuyordum ,nefret edip sildim :) direk sildim kotu hatta bence mech istiyorsan age of armora bak .o dogru durust mmorpg .ben begenmıstım onu o tarz oyunlar(grind dayali) sevmem normalde ama kendi mechanı olusturma olayı guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yav open betaya kayit oldum ama clientinin download linki falan yok? edit: bu sitede varmis flashgetlede hayvanlar gibi iniyor:),zaten 400 mb cik http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=12855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biraz daha transformers olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bana güzel göründü deniyecem :) de bunun download'u nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haydaa sitesinden register oldum exteelin ama id pass falan gelmedi?plaync accountumla deniyorum olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 plaync de biling account unla oyuna giremezsin oyun icin ayrica account yaratman lazim cd-key filan girip account profilinden ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kayıt için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Biraz oynadım da fena değil. Sadece melee takılmak mümkün o yüzden hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 GEd said: valla oyun fps,karakter kasmalı mech dizayn etmeli counter strike.2-3 saattir oynuyordum ,nefret edip sildim :) direk sildim kotu hatta bence mech istiyorsan age of armora bak .o dogru durust mmorpg .ben begenmıstım onu o tarz oyunlar(grind dayali) sevmem normalde ama kendi mechanı olusturma olayı guzeldi. ya ben sımdı baktımda bu oyuna giydirmişim. aslinda yuksek levelli ve yeni baslıyan arasında epey fark var diye sinir yapmıştım ben, ondan bu kadar kötüledim. fps icin fena oyun deil ama işte dedigim gibi oyuna giriosun mesela, adamın teki almıs basını gitmiş,iyi mecha altında ,level cosmus , e zevk alamıosun ona karsı işte.o kızdırmıstı beni :p bide nedense wirelessda sorun cıkarmıstı bende.1 saat oynuyorum sonra restart atmazsam eger 5 sanıyede bir wireless baglantımı gocuruodu oyun.devamlı kopuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar