SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çalıştırabilen var mı, biz mi çalıştıramıyoruz yoksa daha açılmadı mı o özellik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 açıldı yaw ayarlarına bakın esc ye bas sound a gel alltaki tabda voice var ordan ayarı açabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok onları yaptım da karşı tarafa ses gitmiyo.ventte mis gibi gidiyor bunda gitmiyor. onunki de bana gelmiyo.baya bi ayar kurcaladık ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 mikrofon sesini sonuna kadar actim ama hala azicik gidiyor karsi tarafa anliyamadim herkes acabildi bizde de ventrilo ftw sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben çalıştırdım ama, ses acayip düşük geliyor en son seviyede bile. Pek kullanışlı bulmadım. Salla skype dedik yani öyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu arada freedom kullaninca senin sesin gidiyo ama sen duyamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ptr de otomatik girdimi calısıordu hatta av daki bebelerin çığlıkları felan geliodu ama esas server da girince nedense calısmıo ve calıstıramadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Biz kullanıyoruz raid haricinde arena olsun premadeler olsun hiçbir sorun yaşamıyoruz.. Konuşma esnasında diğer sesleri minimum düzeye çektim. Şuana kadar bir sorun gözlemlemedim. Offical forumları kontrol edin illaki benzeri sorunları yaşayanlar olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar