Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Merhaba forumu doğru yere mi açıyorum tam bilemedim sinemayla alakalı biryer aradım en mantıklısı burası geldi umarım doğrudur. Bir arkadaşımın bu konuda biraz yardıma ihtiyacı var ben de kendi çapımda araştırıp yardım etmek istedim,forumda da sinemayla ilgilenenler olduğundan size sormayı uygun buldum. Durum şu ki sinopsis diye birşey varmış senaryo yazımıyla alakalı.Senaryo özeti gibi birşeymiş yani hikayesini yazıyormuşuz .Bizim bir probleme ihtiyacımız var sinopsis için ve hikaye de bu problemin çözümüne yönelik olmalı,seyirciye birşey vermeliymiş.. Biz problem bulmakta zorlandık belki sizlerden birkaç örnek veren,tavsiye veren çıkar diye umuyorum.Maksat sizin dediklerinizi copy/paste yapmaktan öte, bu işi ilk kez yapan birisine en azından çağrışım yaptırarak yardımcı olması. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Oradaki problem denilen şey çatışma denilen şey. Yani karakterlerin amaçlarına ulaşırken verdiği mücadele. Sinopsis diye googlelayınca birçok kaynak çıkıyor. İçlerinden işe yarar gördüğüm bir tanesini linkleyeyim: tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu link baya iyi gözüküyor,okuyorum şimdi teşekkürler arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar