dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya bi sarki vardi içinde pages falan geciyo in front kelimesi var i couldnt be the who loved you veya you loved gibi bişey slow boyle gitar neyin var bilene cok tesekkur edecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya hadi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 buldum şarkıyı %90.. ama söylesem mi bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bilerek ve isteyerek 2. mesajımı alt atla atıyorum.. madem topak açıyorsunuz takip ediniz dory hanımcım .. muhteşem google ımıza sorduk yazabildiğiniz tek cümleyi.. celine dion - because you loved me çıktı.. umarım doğrudur.. see you later again çek dis avt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben de buldum bunu ancak pages mages geçmiyor içinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben de gordum onu i know how to use my google. o değil =/ gitar mitar ya sarki solo falan vardi içinde girişi guzeldi falan boyle slow tam dans ediceksin sevdiceginle oyle bişe pages de geciyo erkek soyluyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yeni mi eski mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eski sanirim umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 buldum nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 +rep lex tenks tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Scorpions - Your Last Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yuh akrepleri tanıyamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 lirikz Here I am Writing my last song for you Hear the words carefully And you'll see it's you I'm leaving Don't want to be the one to tell you That I can't stay another day I'll throw the pages on the floor I'm starting over like before I'll change this stupid ending And stay with you forever more But when I'm lying next to you It's hard to bargain with the truth Cause when you know the love is gone The time has come to write your last song There you are Smiling at me from the next room Beautiful as the first day I met you And I'm so sorry I couldn't be the one to love you The way that you deserve to be I'll throw the pages on the floor I'm starting over like before I'll change this stupid ending And stay with you forever more But when I'm lying next to you It's hard to bargain with the truth Cause when you know the love is gone The time has come to write your last song It's hard to think of you and I As total strangers I've lived this last goodbye A million times or more in my mind My mind, my mind Oh and I'm gonna miss you But I can't go back Even just to kiss you Cause I can't exist Just living a lie Gotta lot of love to give You know before I die And as I watch you Sing along It's killing me to know That it's your last song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar