Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Vize Uygulamasını Kaldırdı !

sunthewhich

Öne çıkan mesajlar

Dragonmax said:
arkadaşlar, akademik ve doğru bilgi vereyim bu konuda da, noolmuş noolmuş vize kalkmışmı modundan uzun yıllar çıkın.

avrupada vize kaldırma uygulaması, schengen vizesi sistemine dayanır. bu sistem, "sadece AB ye üye olan ülkelerin, aralarında imzaladıklar schengen anlaşmasıyla olan birşeydir"ve bunun için önce schengen koşullarını tamamen yerine getirmek şarttır. bu da şu demek, AB ye girmek de yetmiyor, AB ye girdikten sonra schengen koşullarını yerine getirip anlaşmaya ortak olmak gerekli. Şu an en son AB ye giren ülkeler bile schengen koşullarını yerine getirip anlaşmaya ortak olamamış ve serbest geçiş sistemine dahil olamamışlardır. kaldı ki Türkiye serbest geçiş alcak vsvs. yalan dolan efendim. kaynak isteyen, Prof. Dr. S. Rıdvan Karluk'un Avrupa Birliği ve Türkiye isimli 50 ytl lik ve 1500 sayfalık kitabının 9. baskısına bakabilirler.
konu hızla garbage a sürüklendii için bu arada kaynadı, tekrar şeedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Romanya ile Bulgaristan'a vizelerin kaldırılmasının sonucunu gören AB bize daha katlı vize koyması lazım. Bulgaristan boşalmış resmen doktor moktor kalmamış öyle diyorlar. İş bulma umudu olan basmış gitmiş. Zaten onbinlerce bulgar sınırda bekiyordu o akşam. Tren uçak otobüs allah ne verdiyse.

Bizim hocaya sordum vize işlemleri kolaylaşacak dedi ikinci statümü ne varmış kalifiye elemanlar, öğrenciler, devlet memurları vb. nin işine yarayacakmış. Ne iş olsa yaparım diyenlere kötü haber.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet ali birandın üstüne tanımam. ali kırca bu herif gelmeden önce böyle diildi valla rekabete girdiler.

Ana haberler ne zaman başlasa birand:

"EVET SAYIN SEYİRCİLER bugun duyacaklarınız sizi koltuklarınızdan fırlatacak anneannenize tecavüz ettirecek aklınızı yitireceksniz !1!!111bir!1!!"

E-5 te trafik kazası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...