Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak Tefek Çalışmalarla Portfolyom

Zagg

Öne çıkan mesajlar

ABRA - Ultima Online Sunucusu yazan bana Assasin's Creed'i hatırlattı.. >.> haftaya gelii işalah orjinali buraya :p

onun dışında çalışmaların tarzı beni çok açan cinsten deil ama başarılı görünüyolar, tebrk ederm

edit1: bak şimdi bidaa baktmda Reich yazan çalışmanda Return to Castle Wolfenstein'ı hatırlattı.. söylediğim 2 logodada bazı benzer noktalar var ve renkler tonlarına kadar denk gelmş =D

edit2: The Rustle... Lords of the Ring :p Bide benm ortadaki X te kullandığın fonta çok çok benzeyen bi fontla yaptıım bi çalışma vardı onun çok incesiydi.. vücut üzerinde bi kaç oynamayla yara gibi göstermştm onu hatırlattı bana.

yanlş anlama sadece bana hatırlattklarını sölyom yoksa kötülediim yada bişeyle suçladıım yok katiyen.
Sosyal ağlarda paylaş

X, kalıbı olan bir font değil seneler önce bir kara kalem çalışmasında , Rexx yazmıştım içindeki X'in birini düzenledim o kadar. Birde Wolf Enstein olarak düşünmedik sanırım :) ondan öncesinde Selçuklular var (Çift başlı kartal), ki tüm çalışmalarımı bir çağrışım üzerine yorumlamışsın :) farklı bir yaklaşım tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu tarz şeyleri bolca yap ama cılkını çıkaracak şekilde. Sağlam bir battle kadar insana photoshop öğreten birşey yoktur, bunu bilir bunu söylerim.

Ben çalışmalarını beğendim, başarılı buldum (tu) Özellikle photomanipler şahane.

Böyle illaki birşey diyecek olursam logolarda konsept oturmuş olsa da boyut sorunu var. Mesela emlakçı logosunun boyu almış başını gitmiş. Eşit olsun veya belirli bir orantı olsun diye demiyorum da sanki kompozisyonda yerine daha iyi oturabilir. Ne demek istediğimi büyük ihtimalle anlatamadım o yüzden örnek vereyim: çiçekçi logon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...