Zagg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Logo & Logo type dizayn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ABRA - Ultima Online Sunucusu yazan bana Assasin's Creed'i hatırlattı.. >.> haftaya gelii işalah orjinali buraya :p onun dışında çalışmaların tarzı beni çok açan cinsten deil ama başarılı görünüyolar, tebrk ederm edit1: bak şimdi bidaa baktmda Reich yazan çalışmanda Return to Castle Wolfenstein'ı hatırlattı.. söylediğim 2 logodada bazı benzer noktalar var ve renkler tonlarına kadar denk gelmş =D edit2: The Rustle... Lords of the Ring :p Bide benm ortadaki X te kullandığın fonta çok çok benzeyen bi fontla yaptıım bi çalışma vardı onun çok incesiydi.. vücut üzerinde bi kaç oynamayla yara gibi göstermştm onu hatırlattı bana. yanlş anlama sadece bana hatırlattklarını sölyom yoksa kötülediim yada bişeyle suçladıım yok katiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 5.jpg hariç hepsini beğendim. gerçekten güzel olmuşlar. mükemmel diyemem ama çok güzel derim. bi de ben amatör bi gözüm tabi. ama güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 X, kalıbı olan bir font değil seneler önce bir kara kalem çalışmasında , Rexx yazmıştım içindeki X'in birini düzenledim o kadar. Birde Wolf Enstein olarak düşünmedik sanırım :) ondan öncesinde Selçuklular var (Çift başlı kartal), ki tüm çalışmalarımı bir çağrışım üzerine yorumlamışsın :) farklı bir yaklaşım tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 benzeri figürler zaten :) herneyse arkdşın yorumundan sonra baktımda 5. çalışmana... ortadaki kalabalık daha çok siyah bi boşluk olmuş... belki kalabalık içinde gri tonlarında deişmler olsa braz kendini belli etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 son 3 iş cok hoş menderes emlakta kücük bi perspektif sorunu var aslında problem degil ama düzeltip karşılaştır istersen belki daha güzel durur. devamı varsa yapıştır buraya görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 grafik yapmş adam salla perspektifi.. zaten kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 perspektif değilde büyük le ortanca prizma arasını acmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu arada horace buralardamı :) :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oyy şu olaya hiç girmesen daha iyi edersin bence, ha diyosan müşteri sever bulunsun sen bilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 neden ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 her taraf bunlardan doldu artık sıkılmadıkmı bunlarda? yenı bişiler yaparsın bununla uğraşıcağına ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu tarzda ilk çalışmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bence bu tarz şeyleri bolca yap ama cılkını çıkaracak şekilde. Sağlam bir battle kadar insana photoshop öğreten birşey yoktur, bunu bilir bunu söylerim. Ben çalışmalarını beğendim, başarılı buldum (tu) Özellikle photomanipler şahane. Böyle illaki birşey diyecek olursam logolarda konsept oturmuş olsa da boyut sorunu var. Mesela emlakçı logosunun boyu almış başını gitmiş. Eşit olsun veya belirli bir orantı olsun diye demiyorum da sanki kompozisyonda yerine daha iyi oturabilir. Ne demek istediğimi büyük ihtimalle anlatamadım o yüzden örnek vereyim: çiçekçi logon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yorumun için teşşekür ederim arcane, evet haklısın günün % 65'ini p.s başında geçirdiğimden dolayı yaptığım bazı işlerin sorunlarını algılamakta güçlük çekiyorum, aynı şeye baka bak :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 öncelikle emeğine sağlık. ama logo tasarlarken, çalıştığın logoların siyah/beyaz hallerini ve küçük basıldığı zamanki hallerini de düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Logolar, zaten vector çizim problem olmuyor baskıda hepsinin kurumsal kimlik çalışmaları basıldı hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 orda kastettiği 2cm ye 2cm basıldığında bu formalrın ne kadar anlaşılabilri olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 evet küçük basıldığı zamanki halleri ve renkli basılmadığı yada tek renk basıldığı durumda anlam kaybedip kaybetmeyeceği önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar