moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hediye geldi güzel alet. Yalnız benim anlamadığım bir sorunu var. Klavyesinde F tuşlarına Logitech fonksiyon atamış. Atıyorum F2 için word F5 için undo gibi. Aletle birlikte gelen yazılımda F tuşlarına fonksiyon atayabilme özelliği getirilmiş ama windowsun default tuş kullanımı atlanmış. Benim yapamadığım F tuşlarını windows un default tuşlarına çevirmek. Belki aranızda gören duyan vardır. F2 mi F5 imi geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yazilimini kaldir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hallettim. silinebilir başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 genelde o iş için f lock diye bir tuş koyuyolar ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 koymuşlar. ışığı açınca farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 UberOptions diye bir yazılım var. Logitech'in SetPoint yazılımının unofficial geliştirilmiş versiyonu, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben sevemedim bu seti.Aldıktan 3-4 gün sonra sattım geri.Mouse'u acaip rahatsız.Belirteyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar