Dev Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Birincisi sevgili ve arkadaş kavramları birbirinden uzak değildir. Birbiriyle arkadaş olamayan iki insanın sevişmesi sevişmekle kalır ve aşk olmaz zaten. İddia ediyorum, olmaz. Olmuyor. Kesin ayrılık olur. İkincisi bunların ayrı görülmesinin sebebi orta çağdan kalan bir evlendiğin adama saygı muhabbetinden kaynaklanıyor. Yani o dönemler bey , hanım modunda herkes. Arkadaş olamıyorlar. Yıllar geçtikçe, olabilirlerse oluyorlar yaşlanınca falan. Bu yüzden "aşk başka arkadaşlık başka" gibi saçma bir laf dolanıyor ortada. "Ben seni arkadaş olarak gördüm" diyen kızdan uzak durmak lazım çünkü arkadaş olduğun bir karşı cinsine cinsel olarak da çekimin varsa aşık olman olası. Aşk başka arkadaşlık başka diyenleri kınıyorum, hatta ileri gidiyorum, aptallık bu düpedüz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 git açıl da boyunun ölçüsünü al. sonra da buraya yaz. ne kadar oldu görüşmeye başlayalı? 2 hafta mı? 1 ay mı? 1 ay değil herhalde, zaten o zamanlar ayrılmışsın eski kız arkadaşından. çok aceleci davranıyosun. ben de zamanında aceleci davrandım, kaybettim. konudaki hiç biri cevaba da güvenme benimkiler de dahil. en iyi kararı sen verirsin. hatta vereceksin de. çünkü sonuç kötü olursa en azından kendinden kaynaklandığını bileceksin, aksi halde lan sizin yüzünüzden oldu, keşke kendi bildiğimi yapsaydım diyceksin. sen bakma biz burda post kasıyoz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oper said: git açıl da boyunun ölçüsünü al. sonra da buraya yaz. ne kadar oldu görüşmeye başlayalı? 2 hafta mı? 1 ay mı? 1 ay değil herhalde, zaten o zamanlar ayrılmışsın eski kız arkadaşından. çok aceleci davranıyosun. ben de zamanında aceleci davrandım, kaybettim. konudaki hiç biri cevaba da güvenme benimkiler de dahil. en iyi kararı sen verirsin. hatta vereceksin de. çünkü sonuç kötü olursa en azından kendinden kaynaklandığını bileceksin, aksi halde lan sizin yüzünüzden oldu, keşke kendi bildiğimi yapsaydım diyceksin. sen bakma biz burda post kasıyoz işte :D 1 haftadan biraz fazla oldu. aceleci davranıyo olabilirm doğru diyorsun. Tabi ki sizi suçlicam aa :D raistlinthewiz said: kaybetmekten korkmak açıl, konuş onla. kaybettiğini zannetsen bile o an için bir bakmışsınki kazanmıssın onu. bekleyerek strateji fln kurarak anca kendı basını arıtırsın, kendını uzersın ıcınn ıcını yer.. git konus, istemezsede bi sure uzulur sonra atarsın bı kenara bu dusunceyı Yani git açıl bekleme diyosun.. Henüz acıtmıyo beklemek belki biraz daha zaman verebilrim? Vermelimiyim? Yeto said: en kısa zamanda açıl , cunku o da senden beklıyo olabılır ve bı uzun bı sure acılmazsan o da bu durumu kabul eder senı hayat boyu arkadası olarak gorebılır. ama sen zaten nıyetın bellı bı sekılde gırmıssın bu işe , e o zaman açılcaksın abıcım... yanı sonradan sen bu kıza vurulmamışsın baştan beri var , onla arkadaş ayagına daha fazla zaman geçirerek kendını de ona alıştırıyosun ve reddedıldıgınde sana koyabılıtesı senın ona ne kdr alışıtıgınla dogru orantılıdır. o yuzden ya erkenden kazan ya da zararın neresınden donsen kardır. Haklısın abi sende eğer bekliyo ise haklısın. Beklediğini anlarsam zaten atlarım hemen de işte tümd erdimiz zaten onu anlamak değil mi (: Thornwald said: Benimde var öle liseden beri en yakın arkadaşım ama o kadar içli dışlı olduk ki hiç bi zaman söleyemedim,söyleyemiycemde artık.Eğer öle bi durumun yoksa direk atılmanı tavsiye ederim. Direk atılmam için bir neden daha saol =) Madcat said: zamana bırakçan baba,hayat nası yönlendiriyorsa sizi öyle olucak, o çizgiyi aşmamaya devam et. Kız yönlendirir nasıl olsa. Bu da az öncekinin tam tersi be abi :D Mantıklı bu olan ama risk iannılmaz büyük. irin said: arkadasım acıl gitsin.kız kısmı beklior,beklemicek olsa bile bekletilior kapişş?hem insanların sevildiklerini bilmeye ihtiyacı vardır coğu zaman.. Sevildiklerini kesinlikle bilmeye ihtiyaçları var çok doğru söyledin. hak ediyorlarda zaten genelde. Açılmak konusunda bir post daha.. Selen said: Benzer bir durumu bende yaşamıştım :) Lisede aşık olmuştum yaklaşık 3 yıl boyunca sürdü bu sonra o mezun oldu, aynı mahallede oturuyorduk ve sürekli onu görmeyi bekledim..lise boyunca ne tanışmaya cesaret edebilmiştim ne de ona aşık olduğumu söylemeye. aradan 5 yıl geçti ve internet aracılığıyla karşılaştık. senin hissettiğin gibi onunla konuşmak onunla tanışmak beni acayip mutlu etmişti ve yine senin dediğin gibi başka kimseyle konuşamadığım kadar rahat konuşabiliyodum onunla. buluşmalar başladı ve arkadaşça sürdü herşey. çok eğleniyodum onunla ve gün geçtikçe daha çok aşık oluyordum. ona aşık olduğum söyledim ve tanıştığımızdan 3 ay sonrada sevgilim oldu :) söylemeden önce çok çekindim çok korktum çünkü arkadaş olarakta kaybetmek istemedim garip bişeydi.. şimdi diyorum ki iyiki söylemişim ve keşke lisedeyken söyleseymişim:) benim tavsiyem şudur ki hemen söyleme, kız sen onun sevgilisi değilken sana güvenebilsin erkeklere güven problemini yenebilsin, şimdi söylersen reddedilebilirsin ya da zaman isteyebilir vs., o da bişeylerden emin olunca söyle bence:) Oha budur.. ^^ süper lan tebrikler PrudenT said: dikkat et o çizgiyi geçersen bi daha geri dönemeyebilirsin büyük ihtimalle :D Korktuma len :D Dev said: Birincisi sevgili ve arkadaş kavramları birbirinden uzak değildir. Birbiriyle arkadaş olamayan iki insanın sevişmesi sevişmekle kalır ve aşk olmaz zaten. İddia ediyorum, olmaz. Olmuyor. Kesin ayrılık olur. İkincisi bunların ayrı görülmesinin sebebi orta çağdan kalan bir evlendiğin adama saygı muhabbetinden kaynaklanıyor. Yani o dönemler bey , hanım modunda herkes. Arkadaş olamıyorlar. Yıllar geçtikçe, olabilirlerse oluyorlar yaşlanınca falan. Bu yüzden "aşk başka arkadaşlık başka" gibi saçma bir laf dolanıyor ortada. "Ben seni arkadaş olarak gördüm" diyen kızdan uzak durmak lazım çünkü arkadaş olduğun bir karşı cinsine cinsel olarak da çekimin varsa aşık olman olası. Aşk başka arkadaşlık başka diyenleri kınıyorum, hatta ileri gidiyorum, aptallık bu düpedüz diyorum. Son ilişkim bu yüzden bitti dev. Bişiler söndü. Tekrar denedik 10 gün sevişmenin ötesine geçmedi. Ve the end. Aşk ve arkadaşlık kavramlarını harmanlayamayan çiftler çift deildir bencede. Ne güzel söylemişsin. ( imzamda kinden bile daha doğru yani eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 oha ben hariç herkese cevap yazmışsın :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Razien said: Yahu şu forumda aynı şeyleri söylemekten dilimde tüy bitti eğer hoşlantıysa KARŞILIKLIDIR yemin ederim görmedim lan :D Hoşlantı bence. Karşılıklı galiba. Ama lar var işte hocam. O amalar olamsa ne güzel olurdu. Keşke tepesinde Bilgisayar oyunlarında ki gibi bi yazı çıksa böyle "İn love" yada " hoşlanma derecesi %70" falan ne kadar kolay olurdu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kızı çağır bi yere beni de çağır .. sigara içiosanız size bşi vericem kendi ellerimle 2 dakka sonra sevgilisiniz..marlon yap açıklamasını yavrum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sakın "ama şu bu kıl tüy yün" diye diye vakit geçirme. ben de senin gibi hep karşı tarafın teklif etmesiyle ilişkilerime başladım, ilk defa böyle teklifi ben yapıcaktım(sanki yasa tasarısı hazırlıyom asdasd), yapmadım(çok enteresan bi nedeni var neyse). bundan 2 saat falan önce senin çok sevdiğin facebook'unda profiline girip in a relationship görünce hayatım kendimi kötü hissetmediğim kadar kötü hissettim, ne yapıcağımı şaşırdım, bi ekrana, bi etrafıma baktım, nefesim kesildi. kendimi yemeğe verdim o saatten beri, obez olacam üzüntünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Maalesef boyle bir durumdaydım bende ve bugun bitti o iliskim:( Herseyi yavastan almak en iyisi zydarcim erkenden sakın bisi yapma derim. Sonu kotu oluyor genellikle. Bana gore biraz daha kızla muhabbet edip iyice tanımalısın eger bunu yapmazsan benim gibi b.ktan bir ayrilik yasarsın eger cikarsaniz. Bana gore bekle ama sen bilirsin tabi hislerini yargilayamayiz gerci benimki cok yargilandi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sevgi şefkati asker ocağında aramaktan iyidir seninki yine de :D oo 1 hafta olmuşsa, kesin beklemen gerekiyor. en az 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O çizgi döner dolaşır girer bir tarafına. Hendıl vit keyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 c.tesi akşam yemeği yad apazar günü kahvaltıya çağarıdım sen seç dedim. Bu haftasonu kadköyd eolucakmış kız arkında doom günü olayları. Haftaya kaldı =) Ama yakınlık artıyor gittikçe hissediyorum =) Konuşmak için bizede zaman kaldı bu arada eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ee iyi o zaman zydarcim ne diyelim:) umarım istedigin gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 said: Oha budur.. ^^ süper lan tebrikler Tamam genelde erkekten beklenir teklif, aşk itirafları vs. ama kız olan benim Zydar :D yaaa utandım şimdi lan lı bi cvp alınca direk erkektir o der gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İçinizde fesatlık varsa incedir ancak o çizgi. arkadaşla sevgiliye yaklaşım farklı olur bi kere genelde başından, tabii ki arkadaşlıklar sevgililiklere dönüşebilir ama her zaman vardır birşey. Her arkadaşla da olmaz yani haha. Onun dışında Selen'in dediği için, Nedir bu kızlardaki güvensizlik, erkekler önce güvenini kazanmalı falan. Nasıl bi güven ki bu, bu icabında bana nikahı basar kullanıp atmaz güveni mi ? Erkeklerin neden direk güvenio olduğunu farz ediosunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yanlış anlamışsın beni güvenini kazanmalısın dedim çünkü kızın erkeklere karşı güven sorunu var diye yazmıştı Zydar ben o sebeple biraz zaman geçsin , güvensizliğinin gereksizliğini görsün demiştim, yoksa erkeklere güvenilmez gibi bişey aklımdan bile geçmedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hoşlandığını bilsin ama bence olayları akışına bırak, kendiliğinden gelişir zaten herşey. Ciddi birşey istiyosan ki öyle görünüyor, bence şu zamanların da tadını uzun uzun çıkar adı konacağı zamanda herşey sağlam temellere otursun. Ben orta sonda çıktığım ilk aşkım kızla çıkıyorum şimdi. yaş oldu 29 :). ciddi bişiler var ama sorunlarda var. acele etmeyecektim aslında o anların tadını çıkaracaktım sağlam oturtacaktım herşeyi ama acele etmek zorunda kaldım. ilişkinin tam adı konunca bazı şeylerin toleresi daha zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dostum artık kıza açılmanın vakti gelmiş de geçiyor gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gogogo kıza zerg rush hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Niye her haltın arasında ince çizgiler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Doğru zaman diye bişey yoktur bence ne zaman istiyosan o zaman konuşmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: ince çizgi : sevişmek arkadaşıyla sevişen de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 seks çizgisi o çizgi. arkadaşınla sevişirsen o arkadaş olmuyor. sevgili yaparsın, yada seksli arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahaha seksli arkadaş. bu topic'e bir kez daha ünlü entourage quote'unu koymayı farz bilirim. "Friends are just girls that you havent fucked yet." -Turtle. way hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Doğru bir yaklaşım ama gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar