ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bende yaptım bı dane bu 640*480 halı buda 1024*768 halı bı deneyın gayrı oyle bakmakla olmaz ehe [hline]ern[Bu mesaj ascraeus tarafından 10 November 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yukardakının yazı fontunun degıstırılmıs halıdır.opsıyonel 1024*768 [Bu mesaj ascraeus tarafından 10 November 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hll asc, bir numarasın[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ascraeus tırstım valla. bu nedir ya . paticike pek olmamış açıkçası :) daha çok " höribıl pati falan yada pençecik olabilir " :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bence gayet sırınler baksana su dıslere a canım olsada sevsem ehe hem bunlar "garbage a hayır" derken cıkmıslar o yuzden boyle hasınler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben korktum açıkcası... bu ne len![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 asc super olmus hehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 1)oky 2)dragonmax şu an en beendiklerim :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 allah razı olsun... bizi sizler var ettiniz... biz sizler için varız... :D... solun var olun... *harbi utanır* :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bekleyin yakında yer yerinden oynıycak...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 varya horace in yaptığını gördüm ben bişeye benzemiyo afedersiniz :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bariz kolpadır[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 horace, horace ayıp olu ama aaa... hani söz verdin o yaptıklarını buraya koymican die... yaw bak bari birini fln koy lem, bizimde 1. 2. 3. olma şansımız olsun... kalleşlik yapma ehuehu... gençlerin önünü aç biraz... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 dynamickin yatpigi civcivli olan muthis bence :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bu wallpaper xp kullanıcıları için özel yapılmıştır.[diğer windows kullanıcılarıda kullanabilir tabi:=)] Kullanım talimatı:Büyük Resmi Wallpaper olarak belirledikten sonra. başlattan bilgisayarı kapat'a tılayın. ufak bir ekran çıkyorya o zaman ..yeniden başlat askıya al vs.. o ekran çıkınca bekleyin. arka plandaki renklerin grayscale olması ile birlikte wallpaperınızda bir değişme olduğunu fark edeceksiniz:) Enjoy!1024*648[hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.Qui Bono?[Bu mesaj Numb tarafından 13 November 2003 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 numb, çalışmanın tam ortasına "www.paticik.com" yazman, bankaların reklam paralarının üstüne "reklam parası" yazmasına benzemiş. Zaten bunu kullanıcak olanlar buranın url'ni bilen insanlar. Bence ufaltıp daha kıyıya köşeye koymanda yarar var.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 asc çok güzel olmuş eline sağlık dynamick koptum abi hehe wallpaper olmasa da süper bi çalışma olmuş resimi iyi bulmuşsun komedi ehue[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 eheh pek wallapper gibi durmasada aslen benim universitede kaldıgm evdeki 233mmx im için biçimil kaftan daha böyüğünü kaldırmıyo :P sistem eşşek gibi yavaşlıyo valla[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 1024x768(137 KB)1600x1200(256 KB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dom çok güzel olmuş. belki ağzını aşşağa doğru biraz daha uzatıp daha evil bi hava verebilirsin. alice in wonderland'deki kedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skunk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 paintte amatörce karalamaktan öteye gidememiş bir şahıs olarak tüm iş sahiplerini bi güzel tebrik ederim bu biir,aklıma bi görüntü geldi ,beğenen bi arkadaş olursa bi dener mi acaba diye de sorarım,bu da ikii.. fikir:kara kedi karda yokuş yukarı gider,sadece poposu ve kulakları(artık perspektifin emrettiği şekilde, siz daa ii bilirsiniz)görünür,bu arada hafif kar pıtlamaktadır(hareketli olur mu bilemiyorum)patiler karda iz bırakır..her patiye bi nağme kondurulur.."kara kedinin uğursuzluu,paticiğin kusursuzluu" gibi ihihi.. ne demiş Erol Evgin,iştee öylee birşeey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ehuheu fiikir ii.. ama photo shopta kasar 3D lasım ona kardeş...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dom yönetmişsin yine[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 eauhea sadece kedielrin mi patisi var kardeşim :P birinizde köpekli möpekli bişi yapın :P bu arada hepinizinki süper helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dom bi git ya :) abi hello world programımı yazdım heyo diye sevinirken kendi aramızda adam kendi işletim sisteminin tanıtımını yapıyo[hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 13 November 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar