Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Wall Turnuvası Başlasın Artık>>>

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Öhümmm... E artık başlatalım şu turnuvayı... açılışı yapıorum... horacenin dedii gibi, wall paperin aslının linki aşağıda, 600X400 halide burada, hadi görsel sanatlar paticiğe bi wall paper hediye edelim :D

hmmm eveet farkettimdeee, fortunecity de bu şekilde link çalışmıyor, acaba bana 230kb lik hostunu kullandırabilecek bir arkadaş varmı? 1024X768 lik halini yayımlıyamıyorumda [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
tmm, pekala, yeni bi host aldım bakalım oluccakmııı !!!
1024X768 için pls kopy paste yapınız
www24.brinkster.com/abbasmax/paticikwall.jpg [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kanka, onnar kolay, ordaki imzayı kaldırım yada küçççücüks bişe yaparım, biliosunuz bu turnuva amaçlı, yoksa, hakkattende o koccaman imzayı orda bırakmaya niyetim yok ehuehu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yorumlarınıza göre çalışmayı şöyle bir rötuşladım, imzayı küçültüp, arka planı renklendirdim (sepep ise beyaz çok fazla göz yorar diye) ve birde küçük şiirimsi bir şey ekledim :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
the guardian, tırnaklı pati derken, hepiciğimi tırnaklı olsun kardiş yoksa bu çalışmadaki yarı tırnaklı ve yarı cici patiyi mi yolliiim?[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:

al kardişş

rahatça kullanabilmen için arkayı temiz bıraktım OK :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ya annamiorum turnuva olayına herkes yapalım yapalım die barındı ama hiç kimsecikler bişle yapmıo, hemde aradan 2 hafta geçmesine rağmen... cık cık cık... nooluo bize böle, benim bildiim görsel sanatlar çoktan burayı doldurmuştu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
ne varki boyutla alakalı bi sorunmu var. kuralları okudum. sadece boyut la alakalı bişeyler vardı oda tam bir karara bağlanamamış en az 1024 olsun denmiş. yoksa preview mu yok.?[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
  • Yeni Oluştur...