Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Öhümmm... E artık başlatalım şu turnuvayı... açılışı yapıorum... horacenin dedii gibi, wall paperin aslının linki aşağıda, 600X400 halide burada, hadi görsel sanatlar paticiğe bi wall paper hediye edelim :D hmmm eveet farkettimdeee, fortunecity de bu şekilde link çalışmıyor, acaba bana 230kb lik hostunu kullandırabilecek bir arkadaş varmı? 1024X768 lik halini yayımlıyamıyorumda [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 tmm, pekala, yeni bi host aldım bakalım oluccakmııı !!! 1024X768 için pls kopy paste yapınız www24.brinkster.com/abbasmax/paticikwall.jpg [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. [Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Guzel yapmissin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evet evet.... güzel devamını da bekliyoruz senden ve diğer sanatçılardan[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 çok çok teşekkür ederim arkadaşlar... acayip mutlu oldum şimdi :utaniem:[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Çok hoş, Biraz daha sade olsa fena olmaz..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bari paticik wallpaper'ına imzanı koymasaydın kardeş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kanka, onnar kolay, ordaki imzayı kaldırım yada küçççücüks bişe yaparım, biliosunuz bu turnuva amaçlı, yoksa, hakkattende o koccaman imzayı orda bırakmaya niyetim yok ehuehu... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Yok valla imzasi kalsin, Birkez bir amca bana soledemisti eger resmine saygi ve onem duyuyorsan ozaman ona imzani atki bolece dunyaya senin ellerinden gelmis oldugunu herkez gorsun., Bnece imza kalsin hos bir resim (hemen hdd)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu arada resimdeki o tirnakli patinin bir resmini yapip yollasana buraya onuda bir hddliyelim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaşlar yorumlarınıza göre çalışmayı şöyle bir rötuşladım, imzayı küçültüp, arka planı renklendirdim (sepep ise beyaz çok fazla göz yorar diye) ve birde küçük şiirimsi bir şey ekledim :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 the guardian, tırnaklı pati derken, hepiciğimi tırnaklı olsun kardiş yoksa bu çalışmadaki yarı tırnaklı ve yarı cici patiyi mi yolliiim?[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hepsi tirnakli olsun Niahhahahahahah[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 al kardişş rahatça kullanabilmen için arkayı temiz bıraktım OK :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 November 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 saol Dragonmax[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 arkadaşlar ya annamiorum turnuva olayına herkes yapalım yapalım die barındı ama hiç kimsecikler bişle yapmıo, hemde aradan 2 hafta geçmesine rağmen... cık cık cık... nooluo bize böle, benim bildiim görsel sanatlar çoktan burayı doldurmuştu...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Dur bakalım iki üç tane daha olsun dolmaya başlar yavaşça... benden geliyo yakında bitane..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Forumu açıp okumaya zor zaman buluyorum, ama en kısa zamanda 1 tane yapıcam... Kolay gelsin herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tık[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 *Heyecanla Horace in yapacağını bekler.*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 güzelim kuralları okumadın mı? nese güzel olmuş...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ne varki boyutla alakalı bi sorunmu var. kuralları okudum. sadece boyut la alakalı bişeyler vardı oda tam bir karara bağlanamamış en az 1024 olsun denmiş. yoksa preview mu yok.?[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 şeker bişey olmuş :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Tık1024x768[hline]...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır.Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 :) çok güzel valla süfer...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar