Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişkiler de "Şevkat"

zydar

Öne çıkan mesajlar

Bir ilişkiden ne beklediğiniz çok önemlidir. Kimi cinsellik kimi sevgi kimi şevkat ister. Ben tüm ilişkilerimde şevkati aradım mesela. Aşık oldum, sevdim sevildim ama hiç kimse şevkat göstermedi bana. Hani şevkat nedir diceksiniz de şöyle söylyim nacizane bir tanım olucak gerçi ama benim tanımım tabi sizinki farklı olabilir. Şevkat dediğin sevginin bir üstüdür. Seversin severken saçını öpersin başını koynuna yaslamasına izin verir nefes alışverişlerini dinlersin gibi. Ama şevkatte saçlarını öpmezsin saçalrını okşarsın koynuna yattıysa elinle yüzünü okşarsın. avuç içinle sıcaklığını gösterirsin bunu yaparken içinde ki sevgi şekil değiştirir dersin ki kendi kendine, hiç birşey bu anı bozmasa sonsuza kadar nu şekilde sevebilsek. Evet bu olmaz genelde belki ama istersin bunu. Bu bence sevgiden öte bişi. Çünkü sevgi bi milyon çeşidi olan birşey. tükenmez kalemide seversin büyük göğüsleride seversin, sarışınları seversin yada gülüşünü seversin. Yani anlatabildim mi? Sevgi kolaydır. Seversin, sevmessin. Ama şevkat göstermek çok öte bişi. İşte bende onu bulamaıdm ilişkilerimde ve ne zaman bulabilceğimide açıkcası çok merak ediyorum.
Şöyle bir geçmişe dönersek 6 aylık 8 aylık 5 aylık 1 yıllık ve küçük olmak üzere 4-5 tanede 1 ay 3 hafta gibi ilişkiler geçirdim. 1-2 tanesi dışında herhangi bir ilişkide olması gereken (bana göre) herşeyi yaşadım. Herşeyin tadını aldım. Bir tanesinde bile gösterilen sevgi şevkat olmadı abi. Uzun ilişkilerimin hepsinde sevidğim kadın benimle beraber yaşadı zamanın yüzde 90 nında. kısa ilişkilerimde de durum aynıydı elbette. Sonuçta hepsi bi yerde bitti. Ve benim sorumun başladığı yerde burası. Son ilişkim 1 yıl sürdü ve yaklaşık 1 ay önce bitti. En uzun süren buydu. En çok sevgi duyulan buydu. En Önemli şeyler geçirdiğimde buydu. Sonuç? Sıfır ne yazıkki. Artık şu soruyu sorgulamanın vakti geldide geçiyor bana kalırsa. Yaş 22 bu arada. Üni bitti Çalışıyorum 4-5 ay oldu. Kendime ait evimde babamla kalıyorum ki o genelde yuurt dışı yada şehir dışı yada eve çok geç saatlerde dönüyor dönmüyor değişiyor öyle. Yanlızım yani hep.

Biz insanlar Şevkati ne zaman bulucaz? Bulan bu kadar şanslı birileri var mı? Ve tabiki evlilik ile şevkati aynı kefeye koyabiliyor musunuz arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Llama vallahi bende onu yazmaya girdiydim :)

şefkati sadece yüz okşamayla kısıtlamamak lazım.anlayış göstermek de bi şefkattir.kız arkadaşın sana böylede şefkatini gösterebilir.

yani sen saatlerce istiosun.kim kimi saatlerce durmadan okşasın :)

ben kopegimi bile 5dkdan fazla sevemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette bu bir ihtiyaçdır bana kalırsa. Sadece sevgi kime yeter ki? Yada cinsellik yada her ne ise ilişkilerin getirdileri. Para mutluluk vs vs..

Bana kalırsa herkezin bir miktar şevkate ihtiyacı vardır. Şöyle bir şevkat tabiki. Sevgiden öte, sevgiden daha anlamlı ve daha güçlü bir duyguya. Aşk deil bu tabiki. Aşk gelir ve geçer. Aşıkolduğun insanla evlenen insan tanımadım hala. Görmedim de uzaktan bile olsa. Aşk başlar ve biter. Yüksek oranda sevgi olur belki şevkat olur ama biter.

Bu arada şunu ekliyim belki yardımcısıda olur kendimi açıklamama: ortalama 7-8 senedir anne sevgisi görmedim. ergenlik boyunca vs. anne bir vardı bi yoktu genelde yoktu ama. Onunda bir eksikliği olabilir belki tabi ama bu biraz psikolojik bişi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
sefkat guzeldir
but i like it heavy

yihu BDSM mode on hanım bana kırbacımı getir..

her neyse, herkes eksiği ne ise onu arıyor. sen sefkat arıyorsun. misal ben kafamın okşanmasından falan hoşlansam dahi çok sıkıştırılmayı sevmem. aman öle sarılsın, koyun koyuna yatalım uyuyalım falan.. daral geliyor inan. hele bir de severken yapılan aptal suratlar var ki, off

ancak paylaşım ve anlayış iyidir.. sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...