Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Wii alacam kararimi verdim hatta hemen alacagim... ama televizyonum yok, salondakine falan baglayamam yani direkt bilgisayar monitorume baglamak istiyorum 22" Viewsonic LCD varken yararlanalim. Wii yi buna baglamak icin sanirim VGA box lazim oluyormus, Nerden temin edilebilinir bu tur bir cihaz bilginiz var mi? Thx simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gitti gidiyorda 70 milyona falan var. ama 22" le fpslerde çok zevk alcağını sanmıyorum. ben salondakilerin dizi izlemediği zamanları kollayıp salondaki büyük televizyona bağlıyorum. diğer zamanlarda odamda 55 ekran 10 yıllık vestel efsaneye bağlıyorum. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tüh, dün sattım birtane tv kartı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar