Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: LvL_Sabo, 16 January 2004 12:03 tarihinde demiş ki: benim bildiğim mentalitesi saldırmak olan tek dövüş sanatı ninjitsu Art of silent death Bildiğim kadarı ile en öldürücü haraketler bu spordadır. [Bu mesaj Hellsing tarafından 16 January 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Hellsing, 16 January 2004 17:40 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 16 January 2004 12:03 tarihinde demiş ki: benim bildiğim mentalitesi saldırmak olan tek dövüş sanatı ninjitsu Art of silent death Bildiğim kadarı ile en öldürücü haraketler bu spordadır. [Bu mesaj Hellsing tarafından 16 January 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] evet belli bir kural yok.Seni gelebilecek bütün tehlikelere karsı egitiyolar.(sopa bıcak cam şişe fln filan...) ayrıca bu sartlardan dolayı profesyonel olarak müsabakalarıda yapılmıyor bildigim kadarıyla...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ya benim bildigim nincitsu egitimi boyle ninca olmak için fln bişi, vede kucuk yaştan egitime aliniyosun ses cıkarmadan yurume fln gibi şeylerde vardi[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 WAlla bence direk boks al sen. Delikanlı adam boks yapar:D şaka bi yana bende bi ara ninjitsu hakkında cok acaip şeyler duymuştum. dedigin gibi sessiz yurume fln varmı hakkaten?[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kung-fu'yu tavsiye ederim çünkü kendi savunma sanatım kung-fu 2 seneden beri gidiyorum ve kendimi güvenli , huzurlu hissediyorum herkeze tavsiye ederim[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Abi ben sana kickbox öneririm gercekten cok zevkli bi spor..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi kickbox dedinde akllıma geldi bir arkım var ingilterede okuo. Kendisi 1.91 boyunda bir devdir. nese içmiş çıkmış pub dan.Adamın birine mi ne kufur etmiş.adam gelmiş direk bi tekme aynen arkım yerde.burnu parçalı kırık:' adam 1.91 tekme attı hll:D soorada ogrenmiş adam kickboxer mış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 dayak yemek daha eylenceli bence git onu öğren...yada olmadı savunmayla atak dövüşü gereksiz hareketlerden uzaklaşarak öğreten fazla güç gerektirmeyen wingtsun en iyisi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Capoera öğren.Bananoveee banananoveee banana :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar