Sensible Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkadaşlar ben bir dövüş sporu yapmak istiyorum hangisini önerirsiniz? (çok zor olmasın lütfen...) Birazda bilgi verirseniz sevinirim...[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Aikido ! Çok deli bir spor . gidiceksen karate- tekvando filan yalan .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 fiziksel yapına göre değişir çok esneğim güçlüyüm uçarım koyarım diyorsan kung-fu ile çoşabilirsin :) daha mantıklı bir yaklaşımla en mantıklı onlanlar judo ve tekwando çok sağlam bir yapın yoksa aikido iyi olur,hoş spordur güzel birşey vardı bizim kuzen gidiyordu ama fingyong muydu neydi öyle dandirik ismi olanları aklımda tutamıyorum :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok [Bu mesaj regulus tarafından 15 January 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ninjitsu. Aikido ile çok benzerdir gerçi. Onun için hangisi hoşuna giderse onu yap.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50549 al, gerçi bonecrusher ankara için sormuştu ama baya bi martial arts geyiği dönmüştü içerde, bi fikrin olur en azından.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ben Karate-do önerieim çok zevkli ve çok güzel bir dövüş sanatıdır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 escrima lacrimosa veya kenpo karate diğerleri olarak wing tsun ebmas judo jujitsu güreş tavsiye edilir. aikido edilmez. artık etmiyorum... adam gibi öreten kalmadı pek.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 horace bu kenpo karate ne oluyor hocam? diğer topicte de dedin merak ettim ben nası bişi yani ne farkı var bildiğimiz kyokoshin (boyle mı yazılıyodu bu ?) karate den?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 January 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 wing tsun pek sallama bişi ya 3 saniyede yıkıyo cudocular (kaynak:sanerixx)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 vay haın vaay[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 valla google da aratınca çıkması lazım. daha hıza dayalı bi karate. pek saldırgan. wt gibi chain puncha dayalı sonunda. sopa da var.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 wt sallama diil. wtci sallamaymış bahsi geçen konuda.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hmm merak ettim ya gerçi wt ye değişmem yine de ama olsun :-) outtrader ı da en kısa dönemde sihingime havale ediyorum nhaihaahaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 karate aslında kendini savunma sanatıdır başkalarını icitmek ve başkalarına saldırmak amacıyla kullanılamaz ( kaynak:karete-do sensei'si )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 WT rules gerisi yalan bende KENDO Almak istiyodum ama turkiyede yalan oluo o biraz WT en guzeli[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kullanilabilinir. eğer kullanırsan kullanmış olursun. aikido da dahildir buna. felsefesini boşver. bi de savunmanın içine saldırı da giriyo tabi. tehdit anında en kısa şekilde yere indirme ve rakibi etkisiz hale getirme. o konuda da wtye benziyo ama o kadar defansta eksiği yok. karate ne de olsa.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ya aslında ciddi anlamda bakılırsa, kullanılan tekniğin hiç bi önemi yok, insanın sadece kendini ne kadar geliştirdiği ve yaptığı şeye adadığı + tecrübe var. zaten judocunun wt ciyi yere yığıp agzına zıçması ondan kaynaklanan bişey, yoksa *teorik* olarak, wt cilere gayet de güzel yer dövüşü vs. öğretiliyor, ama işte rakibin senden ciddi anlamda üstünse ve tecrübeliyse ne kadar işe yarar orası meçhul.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yer boğuşmasında judo rakipsiz onu belirtiyim de. en yakınında da aikido var.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 tamam, ama mesela wt ciye *teorik* olarak öğretilen ilk şey zaten kendini yere yığdırmaması gerektiği, zaten sen yerde yığıldıysan bi kere 1. olayın bitmiş oluyo ha diyosun, judo yerde rakipsiz, doğrudur, 100 tane judo vs. 100 tane wt ciyi bilmem kaç oranında yerde yener, ama işte tekil olaylar durum kişisel kabiliyet, beceri tecrübe hedehodoye biniyo, haksız mııym?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 şu uzun bi sopayla yapılan bi dövüş türü avr uzun bir sopa baya adamın ayağına falan vurup yere düşürüyolar tabi filmlerde gördüklerim bunlar herp o sopadan istemiştim küçükken o sporu yap mümkünse :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 haksız değilsin denemez desem yalan olur denebilir bu konuda... wt ama genel olarak bakıldığında ideal. bi de aikidoyla combo olarak kullanılırsa... oyoyoy.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 benim arkadas universitede aikido klubune yazildi gecen hafta bu hafta birakti heralde kotu hirpaladilar[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 cudocu döver işin geyiğide cidden WT çok sağlama benzio benim pek bi dövüş bilgim yok ama sanerixxten WT başka bi arkadaşımdanda aikido olayini dinledim hatta üstümde denediler bişiler, en çok zarari sanerixxten aldim (tabi o ayi oldugu icin elini ayari yok o ayrida) ama aikido sadece savunma ve karşının gücünü kullanma anladigim kadariyla vede ben düzgün bi chain punch olayini savunabilecek bi adam pek bilmiorum herifler saniye bilmemkaçtane çakio nasıl savunucan onu. savunma her zaman daha zor bi olaydir ondan WT yani..tabi siz daha ii bilirsiniz kombo fln aikido yaninda WT ama aikido çok uyduruk gelio bana aman adam vursunda sen onu nazikçe cevir bilmemne çakican agzina bi tane(WT yapan sanerixx oldugundan genelde çakılan ben oluyorum..)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Capueira dan başkasını tanımam... Çok eylenceli fakat kursları zor bulunuo...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz [Bu mesaj Wulfgar tarafından 15 January 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yok canım, yani büyük unilerin çoğunun kluplerı falan oluyo yahu. ama dovuş olarak işe yaradığını sanmıyorum açıkcası, daha çok gösteri bence[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar