Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövüş Sanatları

Sensible

Öne çıkan mesajlar

fiziksel yapına göre değişir
çok esneğim güçlüyüm uçarım koyarım diyorsan kung-fu ile çoşabilirsin :)
daha mantıklı bir yaklaşımla en mantıklı onlanlar judo ve tekwando
çok sağlam bir yapın yoksa aikido iyi olur,hoş spordur
güzel birşey vardı bizim kuzen gidiyordu ama fingyong muydu neydi öyle dandirik ismi olanları aklımda tutamıyorum :)[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

[Bu mesaj regulus tarafından 15 January 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ninjitsu. Aikido ile çok benzerdir gerçi. Onun için hangisi hoşuna giderse onu yap.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50549

al, gerçi bonecrusher ankara için sormuştu ama baya bi martial arts geyiği dönmüştü içerde, bi fikrin olur en azından.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Karate-do önerieim çok zevkli ve çok güzel bir dövüş sanatıdır[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

escrima lacrimosa
veya kenpo karate

diğerleri olarak
wing tsun
ebmas
judo
jujitsu
güreş
tavsiye edilir. aikido edilmez. artık etmiyorum... adam gibi öreten kalmadı pek.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

horace bu kenpo karate ne oluyor hocam? diğer topicte de dedin merak ettim ben nası bişi yani ne farkı var bildiğimiz kyokoshin (boyle mı yazılıyodu bu ?) karate den?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.

[Bu mesaj sanerixx tarafından 15 January 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karate aslında kendini savunma sanatıdır başkalarını icitmek ve başkalarına saldırmak amacıyla kullanılamaz ( kaynak:karete-do sensei'si )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kullanilabilinir. eğer kullanırsan kullanmış olursun. aikido da dahildir buna. felsefesini boşver. bi de savunmanın içine saldırı da giriyo tabi. tehdit anında en kısa şekilde yere indirme ve rakibi etkisiz hale getirme. o konuda da wtye benziyo ama o kadar defansta eksiği yok. karate ne de olsa.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında ciddi anlamda bakılırsa, kullanılan tekniğin hiç bi önemi yok, insanın sadece kendini ne kadar geliştirdiği ve yaptığı şeye adadığı + tecrübe var.

zaten judocunun wt ciyi yere yığıp agzına zıçması ondan kaynaklanan bişey, yoksa *teorik* olarak, wt cilere gayet de güzel yer dövüşü vs. öğretiliyor, ama işte rakibin senden ciddi anlamda üstünse ve tecrübeliyse ne kadar işe yarar orası meçhul.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam, ama mesela wt ciye *teorik* olarak öğretilen ilk şey zaten kendini yere yığdırmaması gerektiği, zaten sen yerde yığıldıysan bi kere 1. olayın bitmiş oluyo

ha diyosun, judo yerde rakipsiz, doğrudur, 100 tane judo vs. 100 tane wt ciyi bilmem kaç oranında yerde yener, ama işte tekil olaylar durum kişisel kabiliyet, beceri tecrübe hedehodoye biniyo, haksız mııym?[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

şu uzun bi sopayla yapılan bi dövüş türü avr
uzun bir sopa baya adamın ayağına falan vurup yere düşürüyolar tabi filmlerde gördüklerim bunlar
herp o sopadan istemiştim küçükken
o sporu yap mümkünse :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Sosyal ağlarda paylaş

haksız değilsin denemez desem yalan olur denebilir bu konuda...
wt ama genel olarak bakıldığında ideal. bi de aikidoyla combo olarak kullanılırsa... oyoyoy.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

cudocu döver işin geyiğide cidden WT çok sağlama benzio benim pek bi dövüş bilgim yok ama sanerixxten WT başka bi arkadaşımdanda aikido olayini dinledim hatta üstümde denediler bişiler, en çok zarari sanerixxten aldim (tabi o ayi oldugu icin elini ayari yok o ayrida) ama aikido sadece savunma ve karşının gücünü kullanma anladigim kadariyla vede ben düzgün bi chain punch olayini savunabilecek bi adam pek bilmiorum herifler saniye bilmemkaçtane çakio nasıl savunucan onu.
savunma her zaman daha zor bi olaydir ondan WT yani..tabi siz daha ii bilirsiniz kombo fln aikido yaninda WT ama aikido çok uyduruk gelio bana aman adam vursunda sen onu nazikçe cevir bilmemne çakican agzina bi tane(WT yapan sanerixx oldugundan genelde çakılan ben oluyorum..)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...