DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hasretin sardı her yanımı Gözlerin hasret oldu yüreğime Gülüşün hayal oldu gözlerime Nefesin sesin oldu kulaklarıma Hasretin sardı her yanımı. Gecenin kör karanlıgında Sabahın alaca ışıklarında Hasretinin oldugu yerdeyim Hasretin sardı her yanımı. Kalbim sevgini arar oldu Gözlerim bedenini arar oldu Ellerim ellerini arar oldu Hasretin bağrımda dert oldu Hasretin sardı her yanımı. Valla arkadaslar daha acemiyiz öğrencek çok şeyimiz var işallah sapıtmamışımdır.:D[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nerde lan rakım![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hasretinle yandı gönlüm....[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bunu yazan arkadaş gerçekten aşıksa güzel yazmış değilse gene güzel yazmış;)ama aşıkken yazılanların havasını alabiliyor insan[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 benim duygularımı anlatıyor bu şiir ya yanımdayken bile özlüyorum :hmm:[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Xanros, 14 January 2004 16:57 tarihinde demiş ki: bunu yazan arkadaş gerçekten aşıksa güzel yazmış değilse gene güzel yazmış;)ama aşıkken yazılanların havasını alabiliyor insan Aşık olanın hali farklı oluyor, zaten ben aşk yaşamamış yada aşık olmayan insanın, aşk şiir i yazabilecegine inanmıyorum...Çünkü aşkı anlıyabilmek için yaşamak gerekir aşk duygusunu tatmak gerekir.Saygılar...[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 cok iyi valla eski gunlerimi hatirladim bi anda tesekurler canum.. devamini bekleriz// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar