«dodo» Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 İş gereği PDA ihtiyacı içindeyim. Araştırdım çoğu PDA'i en çok hoşuma giden ve özelliklerini beğendiğim I-Mate Jasjam Pocket PC Phone oldu. Yarın almayı düşünüyorum. Almadan önce patidajlara danışayım dedim bakalım onlar ne diyor ? Ha birde I-Mate in kendi sitesinde yok bu ürün ama türkiyede satılıyor heryerde biraz dumur oldum nedir bunun olayı ? Ayrıca i-mate yeni Ultimate 9502 modelini tanıtmış bu yıl sonunda (ee hani ?) çıkması planlanıyormuş piyasaya. Onu mu beklesem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yorum gelmemiş hiç :( aldım cihazı elime ulaştığında inceleyip yazarım bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar