Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafası kırılacasılar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Yapcağın tek şey ''He he en büyük sensin'' demek. 2 sinede. Hatta senle atışmaya başlarsa karşısında ''Hıhı hıhı evet evet hıhı çok haklısın evet evet hıhı en büyük sensin dedim ya'' şeklinde cevaplar ver. Çok çocukça bir harekettir. Ama bilki çaktırmasalarda sana acaip uyuz oluyor ve bir tartışmayı ışık hızı ile kapatıyorlar.

Yok tutmadı söyledikleri gibi sende laf sokacaksın ki aslında sokuyorsunda. Sonuçta kız cezve malzemesi alüminyum demiş sen ordan atlayıp ''Alüminyum sadece süt cezvelerinde kullanılıyor'' demişsin. Ya bana yapılsa bil ki o kızın kastığından daha ağır laflar kasardım. Çok bilmişlik eden kişilerden biri olduğuna dair acaip bir hissiyat var ama neyse.

Baktın tutmuyor gidecen 2 sini çekcen bi kenara. ''Bana bakın lan. Bundan sonra benle hiç bir şekilde muhattap olmayın. Söylediklerime cevap vermeyin. Ne siz beni sallayın ne ben sizi. Yoksa sizden daha yavşağım. Mahvederim sizi.'' diyecen. Tehdit işe yarar büyük ihtimal.

Ha hiçbirşey işe yaramadı anla ki zaten ne yaparsan yap o üni. kazanıp insanlık kazanamayanlar birer kayıptır. Artık onlar için hiç birşey yapılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok bilmiş olacam tabi lan kurşun eriticek cezve ararken kurşunun hangi materyale yapışmadığını araştırıp ona göre cezveleri araştıran bi tek ben varımdır okulda:b bu arada aluminyuma yapışmıyor kurşun, süt cezvesi kullanabilirsiniz. Ama aluminyumun ısı iletimi düşüktür, çelik cezveler daha iyi iş görüyor haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bi noktaya değinmişsin chemical
böyle insanları ağzını bantlayıp paso bozmak gerek DEĞİL
Onların söylediği şeylerin ne kadar saçma sapan alakasız ve dış dünyadan olduğunu beyinlerine sokana kadar bir yaptırım gücüyle anlatmak lazım(ha burad tipe göre bakıpta laf sokamıyolar çünkü en cılız şey bile bıçak çekip cinnet geçirebiliyo)
Ya ama ey aptallar hiç mi bi laf söylemeden önce düşünmezsiniz?

bu arada:
Chemical said:
"pardon senin tokmakcın yok mu da böyle aksi davranıyorsun?"

efsane
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:
çok bilmiş olacam tabi lan kurşun eriticek cezve ararken kurşunun hangi materyale yapışmadığını araştırıp ona göre cezveleri araştıran bi tek ben varımdır okulda:b bu arada aluminyuma yapışmıyor kurşun, süt cezvesi kullanabilirsiniz. Ama aluminyumun ısı iletimi düşüktür, çelik cezveler daha iyi iş görüyor haliyle

Malzemecilik mi okudun sen? asşleksaekaslşek

Tabii sende haklısın. Bende herhalde direk atlar söylerdim bunu. Ama kızada bu konuda hak ver birazcık. Ama erkek olanında açıkçası kafası kırılmalı yaf. Yani okudukça uyuz oldum adama. Ama olur öyle bi iki dangalak ortamlarda. Mazur görücen abisi, hiç alakada olmayacan, gidipte ''benimle muhattap olma'' diyerek son bir kez muhattap olacaksın. Başka yol yok gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar nasıl kavgalar yahu, hayret ediyorum..

- sen malzeme dersine girdin mi bakeaaam
- hayır girmedim
- o zaman suuuss

kısa pantolonlu yaşların kaybolmaya yüz tutmuş ayar örnekleri bunlar..

sana giren malzemeler nasıldı ondan bahset, ben malzeme dersi veriyorum istersen akşama gel falan dersin, aşırı mülayim inanılmaz erdemli bir insansan ve hiç bişey demek istemiyorsan da oke sustum bb dersin çok da takmaya gerek yok. gelecek ayarı 500 metreden tanıyıp defans bloğunu ona göre konuşlandırmak yeterli.

çocuk işi zor. laf soksan dayak yiyebilirsin susarsan daha çok üstüne gelir büyük ihtimal. laf sok delikanlı gibi dayak ye geber.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...