Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 usb modem falan olsa klasik çözümler oluyordu da beceremedim : evde arkadaşımla kalıyorum ancak o eve geldiği zaman bir şeyler indirmeye başlıyor. artık nasıl zorluyorsa bağlantıyı 10 KB/s nin üstünü göremiyorum : (not : bağlantı 4 mbit, evde yalnızken 350 lere çıkıyor çok rahat) google açılmıyor yahu. modemim airties rt 211 ve maalesef eşit dağıtma gibi bir olayı yok. kafasına göre veriyor. onun bilgisayara da netlimiter kurdum uploadını kıstım izah ettim bak böyle daha iyi diye, ertesi gün evden çıktığında baktım upload limiti kapamış indirmemi etkiler diye. netlimiterın remote kontrol diye bir hedesi var ama vistanın abukluğundan mıdır bilemiyorum, şifre yokken şifre isityor koyunca yine istiyor ve kabul etmiyor (her türlü izin açık). interneti bana yönlendirse, ben oradan limitlesem şu bilgisayara şu kadar yolla diye düşünüyorum. ama nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çocuğu döv, bak bakalım bi daha yapıyomu :P dediğini yapabiliyosan yap uzaktan bağlanarak. daha önce öyle bişe yapmadım ben. paran varsa git yönetilebilir bi modem al, ordan istediğin gibi yönlendir modemden bağlantıyı, ama o modemler de çok para herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çocuk 10+ yıllık arkadaşım, olmaz öyle :P bu modeme zaten 1 yıl boyunca biriktirdiğim parayı annemlerin ne gerek var'ları (kablo çekermişim lol) ve aciliyet (okul başlıyor internet lazım ama yok) nedeniyle almıştım , kontrollü falan bir tane alsam herhalde 2 aylık harçlığıma bedel olur : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 10+ yıllık arkadaşınsa hipnalık yapmasın o zaman söyle ona, oper böyle dedi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar