Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 *!Yorumsuz yazI süper*[signature][hline]icQ=135954330Ema apLadan iyi QuoteEma apLadan iyi İmzaEma apladan iyi konu açmaSypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 süper diil. içler acısı. Güleriz ağlanacak halimize.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Adam gaLiba Laz benim dedemde ı LarI hep i yapar bence güzeL.[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Biri geyiğine yapmış olamazmı? İnanasım gelmedide[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 benimde inanasım gelmiyo hatta saçma geliyo geyik bu bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 imamlı topic te bu da komikaze'de vardı sanmıyorum ciddi olmadığını[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bu şahış bir bankaya nasıl müdür olur bre?![signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kardeşler bize uzak biraz belki ama okulun olmadığı, sadece 1-2 okuma yazma bilen adamın bulunduğu köylerde doğmuş büyümüş daha sonra çocuk yaşta istanbula gelmiş çalışmaya başlamış ve epey sonra ilkokul diplomasını alabilmiş nice insan var bu ülkede. bunlar ayıplanması gülünmesi gereken şeyler değil. bu insanlar hala aramızda hala yaşıyorlar vede bizim şu anda burda internet karşısında olmamızın sağlayıcısılar o dedelerimiz veya babalarımız. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez olmayalım bence..[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 adam buyuk ihtimal bir donem almanyaya isci olarak gidip geri donenlerden "i" leride o sebeple kullanmış "ı" yerine.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 adamın bankacı olması beni çok şaşırttı genelde bankacılar güzel yazı yazarlar[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ya bu geyik bişi bence de yaww hiç inandırıcı gelmedi bana[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: zgrw, 16 January 2004 14:35 tarihinde demiş ki: adamın bankacı olması beni çok şaşırttı genelde bankacılar güzel yazı yazarlar Ben Hariç :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ben beğenmedim.[signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Numb, 16 January 2004 13:29 tarihinde demiş ki: kardeşler bize uzak biraz belki ama okulun olmadığı, sadece 1-2 okuma yazma bilen adamın bulunduğu köylerde doğmuş büyümüş daha sonra çocuk yaşta istanbula gelmiş çalışmaya başlamış ve epey sonra ilkokul diplomasını alabilmiş nice insan var bu ülkede. bunlar ayıplanması gülünmesi gereken şeyler değil. bu insanlar hala aramızda hala yaşıyorlar vede bizim şu anda burda internet karşısında olmamızın sağlayıcısılar o dedelerimiz veya babalarımız. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez olmayalım bence.. İyide herhangi bir vatandaş olsa anlarım ama sanırım adam banka müdür durum böyleyse ozaman kötü işte gayet ayıplanması gerekir nasıl bu adam bir bankacı olarak iş buldu kaç kişi işsizken. Ha eğer sallıyosa banka müdürüyüm diye olur tabi ülkemizde daha yazamayan ve okuyamayan bir çok insan var bu bir gerçek.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 oha[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 şu anda 4 tane türkleri aşağılayan topic var konudışının ilk sayfasında,bana biraz gına geldi[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 aşağılamak söz konusu olursa elbette yanlış ama bence sanki kendimize gülebilmemiz ve komik yanlarımıza hoşgörü ile yaklaşabilmemiz önemli bir vasfımız gibi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: elesso, 16 January 2004 17:31 tarihinde demiş ki: şu anda 4 tane türkleri aşağılayan topic var konudışının ilk sayfasında,bana biraz gına geldi Ben bu topic'i TürkLer'i a$ağILamak için açmadIm hem açtIğımdada TürkLer'Le iLgiLi topic yoktu.[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 banada inandırıcı gelmedi fakat bu tür canlı örnekler türkiyedede yok degil hani..[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bilerek yapılmışda olabilir bu hepsine inanmamak lazım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 benzer örnekler var tabii ama bu bana biraz korsanımsı geldi :-/[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar