Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurdum insanI (oku oha de)

Todesengel

Öne çıkan mesajlar

kardeşler bize uzak biraz belki ama okulun olmadığı, sadece 1-2 okuma yazma bilen adamın bulunduğu köylerde doğmuş büyümüş daha sonra çocuk yaşta istanbula gelmiş çalışmaya başlamış ve epey sonra ilkokul diplomasını alabilmiş nice insan var bu ülkede. bunlar ayıplanması gülünmesi gereken şeyler değil. bu insanlar hala aramızda hala yaşıyorlar vede bizim şu anda burda internet karşısında olmamızın sağlayıcısılar o dedelerimiz veya babalarımız. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez olmayalım bence..[signature][hline]
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

adamın bankacı olması beni çok şaşırttı genelde bankacılar güzel yazı yazarlar[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 16 January 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
kardeşler bize uzak biraz belki ama okulun olmadığı, sadece 1-2 okuma yazma bilen adamın bulunduğu köylerde doğmuş büyümüş daha sonra çocuk yaşta istanbula gelmiş çalışmaya başlamış ve epey sonra ilkokul diplomasını alabilmiş nice insan var bu ülkede. bunlar ayıplanması gülünmesi gereken şeyler değil. bu insanlar hala aramızda hala yaşıyorlar vede bizim şu anda burda internet karşısında olmamızın sağlayıcısılar o dedelerimiz veya babalarımız. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez olmayalım bence..

İyide herhangi bir vatandaş olsa anlarım ama sanırım adam banka müdür durum böyleyse ozaman kötü işte gayet ayıplanması gerekir nasıl bu adam bir bankacı olarak iş buldu kaç kişi işsizken. Ha eğer sallıyosa banka müdürüyüm diye olur tabi ülkemizde daha yazamayan ve okuyamayan bir çok insan var bu bir gerçek.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 16 January 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
şu anda 4 tane türkleri aşağılayan topic var konudışının ilk sayfasında,bana biraz gına geldi

Ben bu topic'i TürkLer'i a$ağILamak için açmadIm hem açtIğımdada TürkLer'Le iLgiLi topic yoktu.[signature][hline]icQ=135954330
Ema apLadan iyi Quote
Ema apLadan iyi İmza
Ema apladan iyi konu açma
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...