tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 öncelikle telefonum n-gage hattım aria. problem su mesaj attıgım zaman naparsam yapayım mesajda ozel karakterlr var mesaj iki parcada gonderilecek diye bir hata veriyor harf sınırını geçmedigim halde. nedendir acaba bi çözüm bulabilecek varmı ? teşekkürler şimdiden edit: her zaman olmuyo ama genelde oluyo test ettim simdi neye gore olup olmadıgınıda cozemedim [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 16 January 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kesinlikle bi fikrim yok.. ama benim telefonum da sanırım delirdi. kapalıyken bi anlık ışık saçıyor, dışarıdan gelen ışıkları yansıtıyor zannediyodum ama dün gece kesin karar verdim. ericsson 3618 kendisi.[signature][hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yurt dışından fln geldiyse telefon git bi telefoncuya deki ben bundaki dilleri tekrar yukletmek istiyorum düzelmesi lazim bende oyle bi hata veriodu düzeldi msg incomplete fln diyodu türkçe karakterler kullanirsa birisi[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 outrader imzan cok tatlı bu arada :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hmm out evet ondan olabilir tesekkür[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 herkes izlesin imzalık çok materyal var! Dünyayı Kurtaran Adam![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar