n0x Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Wİn98 kullanırken netten izledigim flash animasyonları temporary intenet files a atardı böylece bende onları ordan alıp izleyebilirdim. Şİmdi makinamda win xp pro yüklü temporary internet files diye bi klasor yok. Bu dosyalar kaydediliyormu xp de anlamadım . bu klasoru bulmam lasım bilen arkadaş varsa yardım lasım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 *topici donanim yazilim bolumune tasimaya calisir, gucu yetmez, vazgecer* temporary internet files gibi birsey olmasi lazim windowsun icinde, ordan bulamazsan bulmanin en iyi olu search yap *.swf diye arat, bilgisayarindaki butun flashlari bulursun, nerede oldugunuda ogrenirsin windows biyere kaydetdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Saol. Bende karar veremedim nereye açıcagıma yanlış yerde ise taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 flash hunter yükleyebilirsin. o esnada gezdiğin sayfaları veya yazdığın url leri tarayıp orada varolan flashları makinana yüklemene yarıyo...[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 sistemim D: sürücüme kurulu ve kullancı adım Kavel. bu durumda default Temp klasörlerim D:Documents And SettingsKavelLocal SettingsTemp D:Documents And SettingsKavelLocal SettingsTemporary Internet Files olmakta. Buna göre kendininkileri bulabilirsin. Not : Local Settings gizli bir klasördür. Gizli dosyaları görüntüle seçeneği pasif ise göremeyebilirsin.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar