Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Arkadaşlar ben kablo net kullanıyorum. Icqnun ipleri banlemesinden sonra aldığım bir duyuma göre dosya transferi gibi işler 2001 de düzgün çalıştığından kurdum 2001 kullanıyordum. Gelin görün ki bugün başlayan bir problem online olmayan çalışınca olamıyorum. uninstall edip birdaha kuriyim derken icq iyice saçmaladi şimdi register da olamiyorum ve can't establish connection please check your internet connection diyor. Acilen yardım ederseniz çok mutlu olacağım.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hmm register ederken connect demeden önce connection settings tarzı bir yer olması gerekiyo benim hatırladığım kadarıyla.. orayı bulduktan sonra burdaki işlemleri gerçekleştirirsen bağlanır büyük ihtimalle..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 E ama mis gibi calisiyordu icq. Simdi durup dururken niye saçmaladı ki?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 proxyde sorun oluşmuş olabilir büyük ihtimalle. arasıra bana da oluyor.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Proxy kullanmiyordum mis gibi giriyordum yine icat çikardi icq[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maevar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 proxylerde sapıttı sürekli düşüorum :) rekor kırcam yakında 1 dkk en çok off olan kişi olcam[hline]sönüp gitmektense, yanip kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar