Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 310'a buldum bir yerde sıfır Slim. PSP daha önce kullanmamıştım, hatta PS'm bile olmadı hiç, PES makinası olarak görüyorum PS'yi =p. şimdi canım böyle handheld bir şey istiyor, en son milattan önce supervision'ım ve ilk nesil gameboy'um vardı =p. napsam ki 310 yetele de az para değil. fazla oyun oynamam. mp3 playerım var zaten. belki film izlerim arada ve internete girerim wireless'ından ama çok hızlı değilmiş galiba browser'ı da. bana akıl verin alayım m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sevdigin oyun turlerine bagli psp de cogunlukla uzun soluklu aksiyon spor ve yaris oyunlari var film olayi cok pratik degil Nintendo DS ise daha casual bir alet zaman almiyan oyunlar var 3dk oynayip birakicagin minigame formatinda basit oyunlar puzzle adventure ve strateji bollugu var DS de ama multimedia aleti degil film izlenmez psp gibi ikisi arasindaki fark bunlar hangi turu daha cok seviyorsan ona odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sağol güzel açıklamışsın olayı, fakat ben zaten pek DS düşünmüyordum. amacım, 300 ytl + memory stick için falan vereceğim ek paranın PSP'ye değip değmeyeceğini öğrenmek? sıkabilir mi birkaç aya? birçok forumda görüyorum, sürekli satılık PSP ilanları veriyor millet. hadi cep telefonu gibi yeni bir şey almak için satsa tamam diyeceğim de yeni modeli falan da yok ki aletin. bu durum kuşkulandırdı işte beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tahminimce bi MGS, bi Silent Hill, bi God of War gibi oyunları sevebilme potansiyelinde bir insansın. Oynamam dememek oynamak lazım. Hakikatten eğlenceli alet. Slim dersen, slim'in pek bir farkı yok normalinden. Bazı homebrewler anakart farklılığından çalışmıyormuş diye duydum. Versiyon düşürmen zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 evet severim o tür oyunları dev. ben fazla oyun oynamam derken fazla zaman harcamam yani demek istemiştim yoksa her şeyi yükler denerim tabii PSP alırsam =p. homebrew ne hehe, noob olduğumu söylemiştim PS için. valla adam son versiyona flashlayıp öyle vereceğim falan diyor, sonra yine götürünce update edebiliyormuş falan filan. hatta bak link vereyim http://www.regamers.com/forum/showthread.php?t=2656 her oyun çalışır demiş ama çalışır mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 3.71 M33-2 güzel bir sürüm. adamın dediği gibi alayını açarsın. oyundan bahsediyorum tabi ki. hatta ps1 oyunlarını açma olayını da alırsan öğretirim ben. yalnız burada bahsettiğim şey benim homebrew dediğim psp için yapılmış programlar. bazıları slimde çalışmıyor diye duydum ama o kadar da önemli değil bence. www.psp-hacks.com a bakarsan bazı homebrewlarda slim için falan yazıyor, buradan çıkarttım o fikri de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bende de 3,52 m33-3 var. alayına gidiyor yani. düşün sende 3,71 olacak. burada tabi biraz da ayarın önemi var ama en sağlam firmware m33 firmware i diyorum ben. bu fiyata, böyle özellik, iyi bence. her oyunu açar tereddüt etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 haa anladım, milletin yaptığı 3rd party programlar falan. fazla kullanacağımı sanmıyorum onları. çok sağol valla. bi şey daha sorayım son herhangi bir kulaklık oluyor di mi PSP'lere, jakı farklı gibi bir şey duydum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 slim'e bilmiyorum ama normale her kulaklık oluyor. bir de aparat var böyle paketli alırsan içinden çıkıyor, küçük bi silindir oluyor psp kulaklığına giren oradan play pause falan oluyor. özel psp kulaklığı o şey işte. ama tak normal kulaklığı tabi onla da olur. az önce psp forumlarında gördüm gavurun biri fat psp kulaklıklarım slime uymuyor demiş. emin değilim yani farklı da olabilir slim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aa kötü o ya onu bir öğreneyim ben olursa alcam sanırım. pro kulaklıklarım olmazsa uğraşamam psp kulaklığı falan almaya zaten garibanım =( fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilk cıkan psp oyunları slimlere uyuyor dimi ? yoksa slim için farklı umd mi gerekli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 uyar uyar kullanılan sistem falan herşey birebir zaten. sadece biraz daha inceltilmiş halde psp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya olm salla alma değmez bende baya bir takmıştım tam alcaktım vazgeçtim okulda arkadaşlar tekken kapışıyolardı baya bir heveslenmiştim yani ama bayıyo bir süre sonra 1 hafta aldım arkadaştan sıktı yani :D değmez değmez zaten alanların %90 ı satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kulanım amaçlarına bağlı elbette şayet karşılıyorsa al elbette ki. Birde oyun oynamam fazla demişsin bende sana al bi bakalım görürüz derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 @enyalios katılmıyorum valla. aldığımdan beri hayvan gibi oynuyorum. mgs portable ops, tomb raider, manhunt, silent hill, lumines, dbz budokai II, tekken, socom, daxter, rachet&clank, crash, gider bu böyle. çok sarıcı oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bugun aldim aleti, eski olan da var ben de, slim sanki model gibi yaninda. sevmedigim bi yonu umd okuyucuyu degistirmisler, bence eskisindeki daha iyiydi ama tabi capon amcamlardan daha akilli oldugumu sanmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Pspde film olayı hiç pratik değil. Ekranı en ufak ışıkta parlıyor film izlerken çok loş bir ortamda izlememn lazım. Öyle yolculuklarda izlerim falan dersen güneşte çok kastırıyor insanı; Uçağın içinde bile görücem diye canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 alacaydım da parayı yedim sonra da vazgeçtim hehe. belki bir gün alırım pspciklerden 1 adet =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bu arada bilginizin olması açısından; Yakın zaman içinde yayınlanacak olan firmware güncellemesi ile PSP'ye internet radyosu geliyor, yayınlanacak olan firmware 3.80 ile PSP'ye şimdiye kadar eklenmemiş ve Wi-Fi özelliğini ön plana çıkaran özellikler eklenecek. Yeni güncelleme ile PSP'den internetten radyo dinlenebilecek. Tek şart ise canlı yayınların PSP'nin desteklediği ses dosyası formatlarını desteklemesi. Bunun yanında artık PSP RSS feed yardımıyla photocast'leri de alabilecek. OPML desteği sayesinde ise bilgisayardaki RSS Reader gibi yazılımlardan cihaz birden fazla 'feed' alabilecek. Yeni güncelleme ile Video'ya da yenilikler gelecek. İndirilmiş videolar ise eskiden zamana göre taranırken artık videodan belli kesimlerden alınmış ekran görüntüleri ile taranabilecek. Japonlar ise daha şanslı; 1Seg TV alıcılarını kullanarak istedikleri TV programlarını kaydedebilecekler. Bunun yanında dilediklerinin PSP'lerini programlayarak istedikleri zaman kayda geçmesini de sağlayabilecekler. Kayıt bittiğinde ise PSP uyku moduna otomatik olarak geçecek. Güncelleme 18 aralıkta PSP ve PSP Slim için Japonya'da yayınlanacak kısa bir süre sonra da İngilizce sürüm çıkacak haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 simdi ben bisey sorcam mp3 playerim bozuldu mp3 playerlari arastirirken psp slim geldi aklima acep slim alsam mp3 player olarak kullanmak rahat mi acep? hem oyun hem video iste her boku yaparim diye dusundumde. mesela mp3 calsam hep en fazla kac saat sarji gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 13 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 valla alet biraz büyük mp3 player a göre falan ama asil problem otobüste dolmusta baş gösteriyor. millet öyle bir bakiyor ki aleti kurcalarken, töbe ediyorsun birdaha cikarmamaya :P. rahatsiz olmam diyorsan neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ses kaliteli filan nasil acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gayet kaliteli. bende philips gogear var mp3 player. bi ara bozuldu tamire verdim o ara psp yi kullandim. benim playerdan daha iyi ses veriyordu ama bahsettiğim nedenlerden sadece o ara kullandim ve hala mp3 player i tercih ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar