Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP Slim

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

310'a buldum bir yerde sıfır Slim.
PSP daha önce kullanmamıştım, hatta PS'm bile olmadı hiç, PES makinası olarak görüyorum PS'yi =p.
şimdi canım böyle handheld bir şey istiyor, en son milattan önce supervision'ım ve ilk nesil gameboy'um vardı =p. napsam ki 310 yetele de az para değil. fazla oyun oynamam. mp3 playerım var zaten. belki film izlerim arada ve internete girerim wireless'ından ama çok hızlı değilmiş galiba browser'ı da. bana akıl verin alayım m?
Sosyal ağlarda paylaş

sevdigin oyun turlerine bagli

psp de cogunlukla uzun soluklu aksiyon spor ve yaris oyunlari var
film olayi cok pratik degil

Nintendo DS ise daha casual bir alet
zaman almiyan oyunlar var 3dk oynayip birakicagin
minigame formatinda basit oyunlar puzzle adventure ve strateji bollugu var DS de
ama multimedia aleti degil film izlenmez psp gibi

ikisi arasindaki fark bunlar hangi turu daha cok seviyorsan ona odaklan
Sosyal ağlarda paylaş

sağol güzel açıklamışsın olayı, fakat ben zaten pek DS düşünmüyordum. amacım, 300 ytl + memory stick için falan vereceğim ek paranın PSP'ye değip değmeyeceğini öğrenmek? sıkabilir mi birkaç aya? birçok forumda görüyorum, sürekli satılık PSP ilanları veriyor millet. hadi cep telefonu gibi yeni bir şey almak için satsa tamam diyeceğim de yeni modeli falan da yok ki aletin. bu durum kuşkulandırdı işte beni =)
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminimce bi MGS, bi Silent Hill, bi God of War gibi oyunları sevebilme potansiyelinde bir insansın. Oynamam dememek oynamak lazım. Hakikatten eğlenceli alet. Slim dersen, slim'in pek bir farkı yok normalinden. Bazı homebrewler anakart farklılığından çalışmıyormuş diye duydum. Versiyon düşürmen zor olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

evet severim o tür oyunları dev. ben fazla oyun oynamam derken fazla zaman harcamam yani demek istemiştim yoksa her şeyi yükler denerim tabii PSP alırsam =p.
homebrew ne hehe, noob olduğumu söylemiştim PS için.
valla adam son versiyona flashlayıp öyle vereceğim falan diyor, sonra yine götürünce update edebiliyormuş falan filan. hatta bak link vereyim

http://www.regamers.com/forum/showthread.php?t=2656

her oyun çalışır demiş ama çalışır mı? =)
Sosyal ağlarda paylaş

3.71 M33-2 güzel bir sürüm. adamın dediği gibi alayını açarsın. oyundan bahsediyorum tabi ki. hatta ps1 oyunlarını açma olayını da alırsan öğretirim ben. yalnız burada bahsettiğim şey benim homebrew dediğim psp için yapılmış programlar. bazıları slimde çalışmıyor diye duydum ama o kadar da önemli değil bence. www.psp-hacks.com a bakarsan bazı homebrewlarda slim için falan yazıyor, buradan çıkarttım o fikri de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

slim'e bilmiyorum ama normale her kulaklık oluyor. bir de aparat var böyle paketli alırsan içinden çıkıyor, küçük bi silindir oluyor psp kulaklığına giren oradan play pause falan oluyor. özel psp kulaklığı o şey işte. ama tak normal kulaklığı tabi onla da olur. az önce psp forumlarında gördüm gavurun biri fat psp kulaklıklarım slime uymuyor demiş. emin değilim yani farklı da olabilir slim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu arada bilginizin olması açısından;

Yakın zaman içinde yayınlanacak olan firmware güncellemesi ile PSP'ye internet radyosu geliyor, yayınlanacak olan firmware 3.80 ile PSP'ye şimdiye kadar eklenmemiş ve Wi-Fi özelliğini ön plana çıkaran özellikler eklenecek. Yeni güncelleme ile PSP'den internetten radyo dinlenebilecek. Tek şart ise canlı yayınların PSP'nin desteklediği ses dosyası formatlarını desteklemesi.

Bunun yanında artık PSP RSS feed yardımıyla photocast'leri de alabilecek. OPML desteği sayesinde ise bilgisayardaki RSS Reader gibi yazılımlardan cihaz birden fazla 'feed' alabilecek.

Yeni güncelleme ile Video'ya da yenilikler gelecek. İndirilmiş videolar ise eskiden zamana göre taranırken artık videodan belli kesimlerden alınmış ekran görüntüleri ile taranabilecek.

Japonlar ise daha şanslı; 1Seg TV alıcılarını kullanarak istedikleri TV programlarını kaydedebilecekler. Bunun yanında dilediklerinin PSP'lerini programlayarak istedikleri zaman kayda geçmesini de sağlayabilecekler. Kayıt bittiğinde ise PSP uyku moduna otomatik olarak geçecek.

Güncelleme 18 aralıkta PSP ve PSP Slim için Japonya'da yayınlanacak kısa bir süre sonra da İngilizce sürüm çıkacak haberiniz olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...