ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Efet $u anda oyunu almı$ bulunuyorum yuklemeden once soriim dedim ? Sizde nasıl bir oyun ? Bilgilendirme , spoiler vs vs bir topic olsun diyerekten, bilgilerinizi bekliyorum[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 buyuk bi merakla aldım buyuk bi merakla yukledim ama bole bi turu sevmedigim icin buyuk bi merakla sildim ;) ama daha once railroad tycoonları sevdisen buyuk bi merakla oynıcandan eminim arkadaslarım buyuk bi merakla oynuolar
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 zeuz arama yaptır, bu alanda istediğin tarzda cevaplara ulaşacaksın. by the way thx for remembering me this game.[signature][hline]sonunda yeniledim.
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 thx for everything guys ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar