Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyano Dersi - Ankara - Bilkent

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar
ben çok uzun süredir yapmayı istediğim ama fakat bir türlü faaliyete geçiremediğim hobimi yapmak istiyorum.Yaşın geç cart curt demeyin önemli değil prof olmayacam kendim için çalmak istiyorum canım sıkkın olduğunda başına geç kendimi avutmak gibi falan.Bilkentte okuyorum bu taraflara yakın hatta burdan falan piyano dersi veren iyi bir hoca tanıosanız bağlantı kurun talibim derse

teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

ehe araba neki :) trilyonluk piyanolar var.bilkent müzik bölümü öğrencilerinden aslında biriyle iletişime geçebilirsin.git konservatuvara,bul bi öğrenci,piyanist öğrencilerden birisi ilgilenirse ders verirsin.yok ben yapamam öyle şey dersen ben sana hacettepe konservatuvarından piyanist bi kız öğrenci falan ayarlarım :D

ekleme yapıyım,illa hoca olcak diye düşünme,zaten konservatuvarda 3-5 sene piyano okumuş birisi gayet yeterli seviyede piyano çalar ve öğretir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle bir örnek vereyim.
Solistlik yapıyorum bu işten para kazanıyorum mutluyum.

Başlarda şan dersi için çok araştırdım hatta netten tanımadığım hocalar buldum ders aldım v.s

Ama birşey eksikti sanki.
Sonra gittim 9 eylül konservatuarı şan bölüm başkanını buldum
ondan ders istedim
6-7 aydır ondan ders alıyorum ve inanılmaz gelişme kat ettim.

Bence gerçekten öğrenmek istiyorsan paraya kıy kendini ispatlamış birisinden ders al.
Ben 20 ytl ye şan dersi alıyordum şimdi bölüm başkanından 70 ytl ye alıyorum ama farkı hissediyorum.

Yok ben kendi kendime çalayım 3-5 akor basayım diyorsan sorun değil.Ucuzada bulursun 20-30 ytl ye ders vericek
Sosyal ağlarda paylaş

yok yav,kolundan tutmana gerek yok :D konservatuvardan birilerine ulaşırsan onlar zaten ders veren birilerini biliyodur muhtemelen.gerçi bilkent konservatuvarda böyle şeylerle uğraşan pek kimse yok,paraya ihtiyaçları olmadığından :D oyüzden istersen hacettepe konservatuvardan ayarlayım dedim.Bide unutmadan,illa kendini kanıtlamış birine gerek yok yauv,yani şöylede bişey varki,şan bölüm başkanının öğrencisinden de ders alsan aynı yere çıkacak hemen hemen(öğrencisinede bağlı elbet biraz).Netice olarak şuanda biri benden ders almak istese,aynı hocamın bana öğrettiği gibi öğreticem bende :) çok iddialıyım ben konservatuvara giricem demiyosan,gerek yok yani illa bi hoca bulmana.

Yani demem o ki,iki şekilde de olay senin yeteneğine ve azmine bağlı.İkiside sana uygulamalı olaraktan ve göstererekten aynı şeyleri öğreticek neticede.Ha elbet bi hoca daha deneyimlidir,neticede hoca yani :) ama öğrenciden alırsan hem daha ucuza gelir,hem öğrencininde işine gelir,severekten yapar heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

paticikte zordur heralde bulmak ankaradan :).

ben derimki direk mssfnin ilk katındaki panolara bak vardır illa oraya piyano dersi veriyorum diye ilan asan. olmadı ordaki hocalara falan sor. hatta salla hocayı direk öğrencilere sor yardım ederler kesin.

edik: yukardaki mesajı önce atmışsın o yüzden dediklerimin aynısını hacettepede dene :D
Sosyal ağlarda paylaş

yok yav,gidip gelmesinde nolcak,ben bi araştırıyım istersen.Evi yakın olan yada,bişeyler ayarlarız belki du bakalım,haber veririm.

edit: dadash oha abi,ben varım black_lupin var ehe buluruz elbet birilerini.bilkentten bulması zordur çünkü dediğim gibi ordakilerin genelde paraya falan ihtiyacı olmadığından vereceği 30-40 ytl'lik dersin hesabını yapmıyo :)

bi ekleme daha,şuan okuldan kimse yok msn'de :D akşam bişeyler ayarlamaya çalışıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...