Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PrestoYTL

kingpin

Öne çıkan mesajlar

bilkent universitesi ticaret ve yönetim bölümünde okuyorum 2. dönem, ilk dönem dahil financial accounting diye acayip bir ders var yani bildiğiniz muhasebe (açık öğretim okuyanlar bilir) şimdi bu gıcık dersin, labları var ve lablarında bu program kullanılıyor işin saçma tarafı ise normalde ingilizce olan dersin labındaki bütün terimler türkçe e doğal olarak dersi derste anlamama gibi bir problem doğuyor, open lab olmadığı için çalışamıyoruz ve programı hiçbir şekilde edinemedim bu programı sağdan soldan edinme yolu var mıdır ? satın almak dışında çünkü bu dersin labları %45 etkiliyor hayli acıtıyor vizesi. özellikle bilkentte okuyan ve yurtta kalan arkadaşlar ftplerden bakarlarsa çok sevindirik olurum. ek olarak bu programı hiç kullanmış var mı pati bünyesinde ?

not: crack warez konusuna girmediğini düşünerekten selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyorlar sevgili asistanlarımız, hatta köstek oluyorlar geçen quizden 100 üzerinden 18 almışım gelmiş beni en başa oturtuyor millet eşşek gibi birbirinden geçiriyor ben bişey yapamıyorum tabi sinirlendim verdim kağıdı "0" ımı aldım paşa paşa :) yani asistan işi yaş.
Sosyal ağlarda paylaş

demeye calıstıgım gibi likom presto ve diger urunlerı icin kopya koruması olarak nethasp dungleları kullanıyor. bu su demek oluyor. prestoytlyi calıstırmak icin likomdan temin etmen gereken paralel port veya usbye baglanan bu kucuk parcaya ıhtıyacın var. onun dısında program calısmayı reddediyor (yani cdkey/serial mantıgı yok) ha kırılamaz mı? kılır vakti zamanında nethasp dunglelar kırılmıstı ama kıran takım 1000 saatten fazla vakit ayırmıştı. sonuç olarak prestoytl de kırılabilir ama bugune kadar böyle bir calısma gormedım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...