kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bilkent universitesi ticaret ve yönetim bölümünde okuyorum 2. dönem, ilk dönem dahil financial accounting diye acayip bir ders var yani bildiğiniz muhasebe (açık öğretim okuyanlar bilir) şimdi bu gıcık dersin, labları var ve lablarında bu program kullanılıyor işin saçma tarafı ise normalde ingilizce olan dersin labındaki bütün terimler türkçe e doğal olarak dersi derste anlamama gibi bir problem doğuyor, open lab olmadığı için çalışamıyoruz ve programı hiçbir şekilde edinemedim bu programı sağdan soldan edinme yolu var mıdır ? satın almak dışında çünkü bu dersin labları %45 etkiliyor hayli acıtıyor vizesi. özellikle bilkentte okuyan ve yurtta kalan arkadaşlar ftplerden bakarlarsa çok sevindirik olurum. ek olarak bu programı hiç kullanmış var mı pati bünyesinde ? not: crack warez konusuna girmediğini düşünerekten selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 torrentlerde yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya yok emule de bile arattım presto diye bişey çektim ama çeksem bile YTL versiyonu olduğunu zannetmiyorum ki zipleri açarken hata vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 asistanınla konuşsana yardımcı olur eminim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olmuyorlar sevgili asistanlarımız, hatta köstek oluyorlar geçen quizden 100 üzerinden 18 almışım gelmiş beni en başa oturtuyor millet eşşek gibi birbirinden geçiriyor ben bişey yapamıyorum tabi sinirlendim verdim kağıdı "0" ımı aldım paşa paşa :) yani asistan işi yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 likom presto ve gusto ürünlerinde aladdin nethasp kullanıyor. şirkette kullanıyoruz bu ürünü ama örneğin ben sana installation cdleri saglasam bile, bundle olmadığı için çalıştıramayacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bundle nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 pardon dalgınlıktan dungle yazcagıma bundle yazmısım ;) aladdin nethasp dungle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 konu hakkında bilgim olmadığı bariz açık ve net bir şekilde belli olmuyor mu ? yani biraz daha ince ayrıntılı anlatmanın mümkünatı nedir ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 demeye calıstıgım gibi likom presto ve diger urunlerı icin kopya koruması olarak nethasp dungleları kullanıyor. bu su demek oluyor. prestoytlyi calıstırmak icin likomdan temin etmen gereken paralel port veya usbye baglanan bu kucuk parcaya ıhtıyacın var. onun dısında program calısmayı reddediyor (yani cdkey/serial mantıgı yok) ha kırılamaz mı? kılır vakti zamanında nethasp dunglelar kırılmıstı ama kıran takım 1000 saatten fazla vakit ayırmıştı. sonuç olarak prestoytl de kırılabilir ama bugune kadar böyle bir calısma gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sonuç olarak patladık diyorsun vizeden ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 likomun birde demo versiyonları var ve sanırsam bunlar 1-2 hafta calısıyor ve dungle gerektirmiyor. bunlardan temın edebbılecekmısın buna bır bak bakalım? likomdan belkıde bunu temın edebılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 programı ureten fırmaya mail at durumunu anlat ogrencıgım de agla bıraz halden anlarlar herhalde a demo turunde bısey gonderebılır buyuk ıhtımal ps:eta7 ıcın ıse yaramıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar