Draven Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Yeni kesfettigim, yeni bir grup. Speed-death deseniz tam olur yani. Sarkilar baya saglam ve heavy. Slayer ve eski metallica tarz gitarlar mevcut, tempo genelde yuksek. Tek eksigi iyi vokallerin olmamasi, sadece brutal ancak pek birsey kaybetmiyor. birkac sarki onerirsem: Nippon* 11th Hour* Black Label A Warning Purified *super sarkilar. Dinliyipde begenenler yorumlarini eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 k-lite bulmadı bulsa bakacam da[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 daha fazla dinleyici kitlesine hitap etmesi gereken bir grup en azndan bunu hakediolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 speed-death nedir ya? alala ne garip turler turemiste bizim haberimiz yok peh![signature][hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 benim turum ya speed thrash gibin riffleri var, iskandinav tarz death vokaller ve davullar var. Dedigim gibi yeni tur anlamina gelmiyo, daha cok iyi turun ozelliklerini tasiyor, laf sokmaya gerek yok yersiz yere. fazla birsey soliyemicem, cok merak ediyorsaniz yeni turmu cikmis diye gidip dinleyin, pisman olmassiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hmm merak ettim ya dedigin $arkilari bi dinleyeyim, tam aradigim tarz da bi gruba benziyo anlattigina gore .[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 indirdim dinledim, eh fena degilmi$, aslinda birazcik daha melodik olsaymi$ cok daha iyi olurmu$ ama heriflerin olayi bu demek ki, eh iyi guzel.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar