Gilth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 slmlar ben lvl 5 scout oldum biraz yardima ihtiyacim var para mapi ogretme filan , biraz yardim ederbilirmi biri online varsa? nick: Gilth[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi dis hatlar ankarada berbat duzelsin her turlu yardimi yaparis sana merak etme... sen bu nickleri dene birini gorursen iste yardim : Ariakan , Zegna , mosqi , konhart , zanadra, karqath[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Yav, ben her zamanki 350+ pinglerdeyim... Konuya balik olduk ama.. Ankara Kablonet bu arada Bu arada Glith Enforcer = Armsman/Mercenary :D Saygilar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar