MuDo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Arkadaşlar licence.exe dosyasını istiyor oda kendi dosyası içerisinde mevcut onu bulup devam et diyorum kuruluma sorunsuz kabul ediyor devam ediyor kuruluma fakat install shield bölümünde kurulurken program yarıda kapanıyor hiç bir hata vermeden onaylama beklemeden kapatıyor kurulum kendi kendine yeniden açıyorum kurulumu aynı şeyleri yapıyorum tekrar yine aynı şeyler oluyor.. Öğretmenime sorduğum zaman bana biosumu update etmemi söyledi nedeni ise programın çalışması için biosta bazı dosyaların gerektiğini anlattı.. Acaba bu sorunun niçin meydana geldiğini bilen varmı? yada biosumu nasıl update edebilirim bunu anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bu sorun çözülene kadar Proteus 6 Professional kurdum. Olmazsada artık idare edeceğim 6 ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar