la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Trikke diye müthiş bir alet var. Kendisi 3 tekerlekli scooter oluyor. (forumda aradım bulamadım) Kullanması çok zevkli. 30 km/h hızda gidebiliyor, yokuş yukarı çıkabiliyor, hatta ve hatta bu aleti kullanırken biraz fitness bile yapmış oluyorsunuz. (sitesi http://www.trikke-europe.com/whats.trikke.php) Esas problem şudur ki, zamanında Khan Dış Ticaret diye bir firma bunun distribütörlüğünü yapıyormuş, ki ben bu Khan'ın telefon numarasını buldum ama sanırım hat kapanmış, ulaşılamıyor. Belki aranızda bir bilgisi olan vardır, bunun distribütörlüğü hala duruyor mu yoksa illa yurtdışından mı sipariş edeceğiz? Gittigidiyor'da bunun çakmasını buldum 149 ytl ye, adama mesaj attım, o da bana dedi ki bu ürün hiç tutulmadı o yüzden satıştan kaldırdık, zaten tavsiye etmiyorum dedi. Bir bilgisi olan var mı? Videoları için: 1 2 - 3 - 4 - 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 iyiymis. guzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 alet çok güzel de bulmak lazım burada, yurtdışından getirtmeye kalkarsak hayvani bir ücrete gelmiş oluyor. 400€ gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bindim ben buna, yeşil bisiklette vardı bi ara ama artık yok, pek beceremedim 1dakika sonra indim bisikletime geri bindim zaten:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 olsun becerememeyi geç o zamanla öğrenilir de, zevkli sonuçta... her yere gidersin bununla valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 süper bişeye benzio ama adam tavsiye etmedigine göre vardır bi bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bunu getiren adamı buldum. kendisiyle fiyat ve elindeki modeller konusunda temasa geçeceğim. ilgilenenler varsa mesaj yazsın onlar için de sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 cok pratik birseye benziyor bulursanız yazın gidip bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar