BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Her gittiğimde istediğim,domatessiz ve ekstra peynirli chicken royal hiçbir zaman,domatessiz ve ekstra peynirli bir chicken royal olarak gelmedi.Alıştım artık ülkedeki sipariş zihniyetine,hiçbir ekstra olmiicak.menüde ne varsa onu söyliiceksin ki sipariş alan arkadaşlarımız rahat edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o diilde ordaki elemanlar cidden moron..(ali okuma bunu ali !!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o kadar yorgunluk ve karmaşa üzerine fazla komplike siparişler vermemek lazım. ama zamanında kanadada okuyup starbucksta çalışan bir arkadaşıma ara sıra manyaklar gelip bilmem kaç derecede, dört ölçek süt içeren bunlardan 3ü yağsız biri yağlı falan filan diye siparişler verenler de oluyormuş, öyle insanları da almamak lazım içeri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 börgıra filan takılcaana pizza ye bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 aslında olaya ters yaklaşıyoruz yav banane yani sonuçta para veriyoruz bizim istediğimiz gibi hazırlamaları lazım çok kalabalık oluyorsa çalışan sayısını arttırsınlar yok öyle herkese aynı şey o zaman beğenmeyen almasın desinler biz de almayalım :F hoş oradaki çalışanlara kızmıyorum da yöneticilere kızıyorum kardeşim kalabalık olduğu saatlerde fln daha fazla kişi çalıştırın yav o kadar işsiz var deli gibi para kazanıyorsunuz öncelik müşteri memnuniyetinde olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mike said: BullDoG said: kişisel mis gibi geldi ama onları bu hale getiren biziz bi arkadas gider digerleri saklanır tek basına verdigi siparis 40x tavuk burger 8x king secim patates 3x 16lık sogan halkası 8x buyuk boy cola sonuc eleman dumur sekilde inanamaz ve 1-2 daikaka siparisi nasıl vercegini dusunur ben bu suratı görmeye pahaaa biçilemez =) kaç çekiyonuz siz. asasas mike direk et olarak sormuş yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 vanilya milkshake. (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar