Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Evet arkadaslar öncelikle account bana ait değil fakat charı ben acıp 60'a kadar ben kasmıstım.Su an arkadasıma ait ve satmayı dusunuyor kafasında kesin bir rakam olmadıgı için tekliflere göre satabilecegini söylüyor.Izmir içi olursa kutularıda bizzat verebiliriz. İzmir dışı için kargo alıcıdan olmak üzere kutular gönderilebilir.Armory linki aşağıdadır.Ally tarafının en iyi 4 guildinden birindedir ve yaklasık 300 kadar dkp sı bulunuyor.Istenildigi suretle rahatlıkla 3 parca t5 anında alınabilir... Netherdrake vs butun epic bineklere sahiptir.(Fil dahil bineğin ismini hatırlayamadım kusura bakmayn B) ) Professionları alchemy / herb dir. Bankada 1200 gold parası bulunuyor.Ayrıca sylvanas realmınde 69 rogue da aynı hesaptadır. Warlock migration a su an icın kapalı ama 1 ay ıcınde acıktır,rogue nun migration ı ise acık bulunmaktadır... P.S armory :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Vandyke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sanırım wow gg olmus artık cunku hıc ılgılenen olmadı bızde arkadasla oturup karar verdık age of conan general beta acc karsılıgında acc u verebiliriz bunuda ekleyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dizidvdanime Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 teklife göre yazılmıştı yukarı arkadaş teklif bekliyor yani gelen rakamlara göre bir karar vericekmiş varsa kafanda bi rakam yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 1.99ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilgilenen bi arkadasım var sana msnini pmle atarım yarın bi konusiyim onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 rogue 70 olmuştur eklemek istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar