Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 arkadaslar bu site italyanca oldugu için olsun nereden çekeceğimi bulamadım oyunu bana oyunu cekilecek linki ve benim çekmem gereken linkleri verebilirseniz. yakında aranıza bende katılacagım.. :) Oyun Pisikopatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 birde daoc paketi almak istersem nereden alayım bazı sitelere baktığımda fiyatların hep deişik oldugunu gördüm en ucuz ve en uygun yer sizce neresi _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 www.gameloaded.co.uk bu siteden eu versiyonunu alabilirsin daoc+ si yani expansion paketi beraber 24pound[hline]abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 DAoC italy download ettigin icin bedava, ilk 6 ay 12€ (12x6), sonraki her 1 ay 12€, ama yine 6 aylık alırsan o zaman 8.5€ (8.5x6). Iste size bir kıyak: asagıdaki siteyle tum italy sitesini ingilizceye cevirebilirsiniz. www.systransoft.com burada www.'dan sonra sitenin adresini copy/paste yapın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 teşekkürler link için ama bu cd key istiyor onu nereden bulucam oradaki cdkeye tıkladım filan ama o bana soruyor cdkeyi :D yardım edin Plssss İcq: 1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar