Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bu klavyeden ariyorum ama hic biryerde bulamadim nedense. Turkiyede satan bir yer bilen varmi? Ancak set seklinde istemiyorum mouse olarak logitech mx 1000 var zaten gerek yok mouse a, tek klavye seklinde olacak. Bir tek weblebide gordum oda set seklinde satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben de bunu http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=rovAlv6kLUlbETp88Y8xfA 25ytlye almıştım.wave de çok güzelmiş ama mouse'u işime yaramıyor set de çok pahalı geldi gözüme elimdeki klavyeden 5-6 kat pahalı olcak neyi var düşündürttü keşke biraz daha ucuz ve tek parça satılsa ben de alabilirdim :) buarada ben de bulamadım tek satılan yer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ebayden baktim 50$, set halinde olanlar 80-90$. weblebi yani ustune rahat bi 20 30 dolar kar koyuyo. logitech klavye ve mouselari digerlerine gore hep pahali oluyoda ama parasinin hakkinida veriyo. senelerdir klavye ve mouseda logitechten sasmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar