mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 film annesi hasta olan bi cocukla baslıo bi arkadası war okuldan kız bunların arasında bi oyun war bi tane kırmızı kutu war bu kutu hangisindeyse o dierine istedii şeyi yaptırıo we kutuyu dierine werio bunlar bole buyuyolar falan ole gidio film ayrılıo bunlar birbirlerinden bi sure soora kız bi futbolcuyla falan evlenio bu filmin adını soleyenin terazisini bozucam lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Jeux d'enfants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 cok teşekkur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hazır başlık varken birde ben sorayım. Atv de yayınlanıp durudu ama bi türlü tam adını hatırlayamadım. Saçsız, kılsız, pudra gibi beyaz bi cocuk vardı, dahiydi aynı zamanda. Böyle elektriği filan çekiyordu vücuduna. Filmin sonunda yıldırıma kafa atıp partiküllerine ayrılıyordu. Hatırlayan var mı orjinal adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 powder adı filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Turkcede w harfi yok... yok yok yok yok YOOOOOKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burtonesk said: powder adı filmin. Çok teşekkürler, çok dua ettim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Azmodai ne demek istemiş anlayan var mı? Filmin türkçe ismi felam mı? Film türk filmi diil ki arkadaşım. Tam cevirisi pudra ama türkler elektrik yiyen cocuk diye bile cevirmiş olabilir. O yuzden sen boşver hiç heyecan yapma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Azmo dediyse, Türkçe'de w harfi yoktur. Uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mokoko said: film annesi hasta olan bi cocukla baslıo bi arkadası war okuldan kız bunların arasında bi oyun war bi tane kırmızı kutu war bu kutu hangisindeyse o dierine istedii şeyi yaptırıo we kutuyu dierine werio bunlar bole buyuyolar falan ole gidio film ayrılıo bunlar birbirlerinden bi sure soora kız bi futbolcuyla falan evlenio bu filmin adını soleyenin terazisini bozucam lutfen yardım Azmodai said: Turkcede w harfi yok... yok yok yok yok YOOOOOKKKKKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 rofl. Yahu farkına varmamışım bile. /bows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Cevap vermeyerek protesto etseydik keşke arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 said: bi tane kırmızı kutu war bu kutu hangisindeyse o dierine istedii şeyi yaptırıo we kutuyu dierine werio filmde deli fantazi varmış ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 jeux d'enfants şahane filmdir şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar