Astral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 merhaba arkadaşlar, daha önce hiç yapmadım tecrübesi ya da dökümanı olan var mı biraz tüyoya ihtiyacım var. misal 10 tane resim olucak aynı 2 resmin yerini bulup 2 sine birden tıklayana kadar o 2 resim ekrandan kaybolmuyacak. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10 9 1 2 4 3 8 7 6 5 misal böyle bir şey 3 numaralı resme tıklıycam ardından diğer eşini bulursam 2 kaybolucak gibi. bunun örneğini arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 aynısını bul oyunlarındaki gibi. hala arıyorum tutorial bulamıyorum.. bilen, duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oyunu mu yazacaksın, öyle bir oyun mu arıyorsun anlayamadım.. eğer oyunu kendin yazacaksan ve tüyo istiyorsan önce library'ye ekleyeceksin resimleri, daha sonra random dağıtacak bir algoritma yazacaksın, sonra her tıkta "lastClicked" diye bir değişkene tıklanan resmin instanceOf'unu yazacaksın. eğer lastClicked'in instanceOf'u, tıklananın instanceOf'una eşitse o iki resmi de visible=false yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar