knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ve ben yetisemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 ve benim evi kontrol için biraz önce oyuna girdim, evim yerinde tabi :-p pimpirikliyim ya, bakiim dedim. ama arkasındaki kocaman ev greatly worn olmuş. nasıl alırız acaba o evi ben de bu işleri hiç bilmiyorum ya, iki kişi bekliyo önünde[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 arama -> idoc yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 benim ewin yanındaki ew gitti lootladım herseyi 1k herbirinden ingot 5 copper runic 1 leather dye 1 balck dye bide liche statue cıktı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 aferim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 dün greatly worn olan bütün evler bugün idoc durumunda, ama gel gör ki, benim pingim 2k olmuş ve house placement toolu bile açamıyorum :( ttnet'i lanetlemekten başka seçenek kalmıyor bize.[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 iste oyunda turk mutesebbisligi ! hatta 12 saat boyunca bi ev dusucek diye uyumadan bekliyenleri duymustum uykusu geldigi halde.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evet, kedi'nin forumu o konuda okumaya fazlasıyla değecek anılarla dolu :) ben onun kadar olamıyorum tabi ama, bugün nöbet tutup almak istiyorum bi tane. aslına bakarsanız tek derdim evimi büyütmek, sığmıyorum diğer eve artık, herşeyi ata ata bi hal oldum walla :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ewt idoc maceram bitti galiba ne olduysa birden 2000 ping 75 loss oldu beles bisi yaramıyo zaten hic yaramıcakta heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ev kurulamıyo ttnetden kaynaklanmıyo ama sanırım paramakları vardır bu işde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ew kurulamıyo diye zaten kimsenin olmadıgı kucuk ewlerin civarında geziyodumbuyuk ewde olup bisi alamamktansa kucuk ewin hepsini ben alırım lootu dedim ama pingler gitti iste bi ew wardı ici bod dolu 200 tane falan bod vardı onu gozume kestirmistim:P ama kısmet degilmis napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ben de ilk öyle düşündüm, yani ev kurulamıyo serverda bi gariplik var diye düşündüm, ama sanırım 2k bağlantı yüzünden house replacement toolu açamıyoruz, ya da açıyoruz bize görünmüyor. yani başka bişeye bağlayamadım ben bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bi kac kisiyle konustum onlarda acamıyodu.belki herkes house placement toolara yuklendigi icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 almiycaksaniz lootu guzel evlerin koordinatlarini yazin bari kac saattir rune markliyoruz zaten hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 200 ping var şu an eu ve atlde bende ama ev kurulamıyor sanırım ev kurmayı kaldırdı oside amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hacım senle tanışıyoruz aslında eudan icq un varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hayret, acaba niye böyle bişey yaptılar, çok saçma geldi bana, hakkımızda hayırlısı ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sinir oldum izmir kablonet benim baglantım ve 2000-4000 arası gidip geliyor ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 atlde evler teker teker kucagima dusuyo hepsine yetisemiyorum valla su anda server down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya ama ev yerleştirilemiyorsa, nasıl yerine ev dikicez :( açıklama var mı yetkililerden, baktım ama bişey göremedim ben, haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 As you all are aware house decay has been turned back on and we are on the verge of houses on inactive accounts collapsing. I wanted to take this time to remind all of you to please be familiar with all of the current housing rules prior to placing a house. With the new land opening up it will be tempting for all of you to place a house for whatever reason. Please pay special attention to the following to ensure you do not accidentally lose a house: 1. Please remember the one house per account rule when making the decision to place a house. 2. Remember that if you condemn your house by placing another the ONLY way to uncondemn that house is to transfer it to another account. Transferring away the new house will NOT uncondemn your original house. 3. Please refrain from paging the GMs regarding a house condemned in this manner. Unfortunately they will not be able to uncondemn the house for you. 4. Please refrain from paging the GMs to inquire on when a particular house will fall. The GMs simply do not have this information available. 5. Please refrain from paging the GMs because you are unable to place a house in a particular spot. The GM staff views the land exactly as the players do and are unable to tell you why a house will or will not place in a particular location. In addition, the GMs are unable to place a house for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: deviL, 14 January 2004 12:46 tarihinde demiş ki: As you all are aware house decay has been turned back on and we are on the verge of houses on inactive accounts collapsing. I wanted to take this time to remind all of you to please be familiar with all of the current housing rules prior to placing a house. With the new land opening up it will be tempting for all of you to place a house for whatever reason. Please pay special attention to the following to ensure you do not accidentally lose a house: 1. Please remember the one house per account rule when making the decision to place a house. 2. Remember that if you condemn your house by placing another the ONLY way to uncondemn that house is to transfer it to another account. Transferring away the new house will NOT uncondemn your original house. 3. Please refrain from paging the GMs regarding a house condemned in this manner. Unfortunately they will not be able to uncondemn the house for you. 4. Please refrain from paging the GMs to inquire on when a particular house will fall. The GMs simply do not have this information available. 5. Please refrain from paging the GMs because you are unable to place a house in a particular spot. The GM staff views the land exactly as the players do and are unable to tell you why a house will or will not place in a particular location. In addition, the GMs are unable to place a house for you. arkadaşım karıştırdın sanırım burası osi deil bea paticik yanlış yere atmışsın :P [Bu mesaj tadrenal tarafından 14 January 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 :) dharma aciklama rica etmis ondan yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 çok sağol devil :) bakalım, şimdi server up, giriyoruz ve görüyoruz neler olucağını :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ping iyi degilse girmeyin bence boşuna işkence yaşatıyosun kendine :( supersin telekom en gerekli zamanda ziktin attın baglantıları[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar