sanchez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Free Rice Sitede basit bir ingilizce kelimenin anlamını bulma oyunu var ve her doğru yanıtınıza sponsorlar aracılığı ile Afrikaya 10 pirinç gidiyor. Canı sıkılan vatandaşlara duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 10 pirinç mi :S bakalım bi. edit: bunlar mı basit kelime? 5 te 3 yapabildim şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Basit derken oynanışı basit yani:) Bildikçe seviyesi artıyor kelimelerin... 100 pirinçle tabak dolar mı hesabını yapmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok güzel eğer hakkaten gerçeskse bu..herkes günde bi 10-15 dakka girmeli en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ayrıca evet kelimeler zor değil.. ehehe tabii lvl 25lere geldim biraz süründüm orda ehehe=)küt die 19a düştüm tekrar..50 level varmış 48i geçen insan diilmiş..bakalım hedef 49=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok hoşuma gitti benimde teşekkür ediyorum adres için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya niye direk göndermiyorlar pirinci de ingilizce bilgimizi test ediyorlar? yani bilince ne oluyor da gönderiyorlar? ve niye ingilizce de almanca değil? Komplo teorisi üretiyorum bekleyin az sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Açılışta mantık yürüterek ve sallayarak 40 yaptım sonra hep düştü eheh. Hayatımda görmediğim kelimeler valla. 150 gram pirinç küçük Mutu'ya hediyem olsun :P Şuna ayıracağım vakite 2 tane unicef kartı alsam daha faydalı olur gibi, pintiler pirincin gram hesabına girmiş, kazık gibi soruyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Balonum patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 buradamı patladı? patlayacağını biliyormuşsun galiba edit yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paticik bir internet sitesi ve bu anlamı derin olayı internet bölümünde patlatmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 said: If FreeRice has the rice to give, why not give it all away right now? FreeRice is not sitting on a pile of rice―you are earning it 10 grains at a time. Here is how it works. When you play the game, advertisements appear on the bottom of your screen. The money generated by these advertisements is then used to buy the rice. So by playing, you generate the money that pays for the rice donated to hungry people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kelimeler pek de kolay degil be yaw. basta oyle 5 kelime sordu ki direkt level 39dan basladim, 12/15 filan yaptim, gunluk pirincimi yolladim. afiyet olsun yiyenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1000 yaptım, level de 11e geldi en çok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1660 level 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 10 pirinç ne ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar