Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil Umbrella Chronicles

elesso

Öne çıkan mesajlar

yarın çıkıyo sanırım piyasaya. residen evil 4 wii edition oynuyorum şu sıralar ama bitirmek üzereyim ve bitceğine üzülüyodum çünkü cidden eğleniyorum baya oynarken.

bu üstteki crosbowumsu şeylede tam uyumlu olarak tasarlanmış oyun. amazonda 20 dolar türkiyeye gelmez gerçi gelsede 100 ytl falan olur.

amazon
Sosyal ağlarda paylaş

ReSiDeNt Evİl UmBrElLa ChRoNiClEs

Capcomun başarılı serisi Resident Evil yepyeni bir seriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Resident Evil 5'i xbox360 ve PS3 konsoluna çıkaracağı haberini veren Capcom, Nintendo Wii kullanıcıları için Resident Evil Umbrella Chronicles'ı hazırlıyor. Capcom 1996-2004 arası çıkarmış olduğu ana serileri bir çatı altında toplamak için çalışmalara başlandı. Oyun bu Kasım ayında Nintendo Wii konsoluna çıkıyor.

Ah eski günler:

Oyunun konusu Resident Evil'ın diğer serilerinden olan 1,2,3,4 ve Zeronun bazı bölümlerinden oluşması. Ama asıl önemli nokta Umbrella şirketinin diğer sırlarını ve Albert Wesker’in sakladığı bilgileri öğreneceğiz. Oyunda daha önce hiç göremediğimiz yerleri göreceğiz. Yani anlayacağınız oyun tam bir kronoloji olacak. RE zerodan RE4'e kadar bütün oyunların yeni nesil konsolda güzel grafiklerle keyfini çıkara çıkara oynayacaksınız ve oynarken eski anılarınız depreşecek. Ben videoyu gördüğümde gözlerim sulandı desem yeridir. Resident Evil 2 ve 3 özellikle oynanılması gereken bölümler nedenini sorarsanız serinin en başarılı bölümleri olan 2 ve 3'ün sadece tek bir versiyonu vardı. Umbrella Chronicles ile yeni bir versiyon tam karşınızda olacak...

Oyun karakterleri ve oynanılan bölgeler:

Re Zero: Rebecca Chambers ve Billy Coen ===> Arclay ormanları ve Tren
Re 1: Chris Redfield ve Jill Valentine ===> Spencer konağı
Re 2: Leon S. Kennedy ve Claira Redfield ===>R.P.D
Re 3: Jill Valentine ve Carlos Olivera ===> Raccoon City ara sokakları ve R.P.D (Sabırsızlıkla beklediğim bölüm bu yeni nemesisi görmek için can atıyorum)
Re 4: Leon S. Kennedy ve Ada Wong ===> Köy

Resident Evil mı oynuyorum yoksa Metal Gear Solid mi?:

Oyununun tarihinde bir ilk yaşanıyor ve oyun ne sabit kamera açısı ne de omuz hizasından oynanılıyor. Oyun tamamen FPS tarzında hazırlanmış. Sadece köşeleri dönerken videolar giriyor ancak karakterimizin suratını o zaman görebiliyoruz. Yani PC ve konsol oyunları gibi, nişan alma sistemi değişik olacak. Hedeflemenizi ekrandaki sabit bir noktaya götüren, hafif silahlı bir arcade oyunu gibi tam olmayacak. Yan yana oyun oynarken FPS stiline sahip olmasından dolayı, oyuna alışmak için biraz zorlanacağız açıkça ortada. Wii'nin kumandası ile kamera açılarını ayarlamak özellikle zor olacağa benziyor.
Kesinlikle adventure dair tek bir bölüm yok. Resident Evil Survivor ve Outbreak serilerinde olduğu gibi sadece karşımıza çıkan zombileri, köpekleri, kargaları ve diğer bossları öldürüyoruz. Oyunda diğer serilerde olduğu gibi Mercanaries bölümü kesinlikle olacak bu bölümde puan toplayıp yeni silahlar açabiliyoruz. Oyunda her kahramana ait silahlar var. Eğer puan kazanıp yeni silahlar açarsanız oyun içinde bu silahları bulabiliyorsunuz. Tam kesin olmasa da seride başka bir ilk gerçekleşecek ve online desteği de olacak. Yani arkadaşlarımızla birlikte zombilerden kaçacağız.

Ayrıca her karakterin kendine özel hareketleri olacak. Resident Evil 4'te Adanın hızlı ama dayanıksız, Krauserın yavaş ama çok dayanıklı olduğu gibi... Ve de puan topladıkça diğer karakterleri açıp oynama olanağımızda olacak. Wesker, Krauser, Hunk, Ashley, Barry...

"Başka bir forumdan darkness_lord tarafından yazılan yazının alıntısıdır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...