Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet elektroniğin bana karşı alerjisi olduğu kanıtlandı arkadaşlar sorunsuz çalışsan pc me format atıyordum. yanlış hatırlamıyorsam (3 gün dür uğraşıyorum da) hata verdi ve takrar denedim sürücüde hata var dedi. repair den girip dos modunda format c: yazarak formatladım ve formatı başlattım. dosyalar kopyalandı, windows yüklemek için restart atıldı ve o da nesi? işletim sistemi yükleme hatası.. haydaa dedim bi daha format attım olmadı aynı hata, başka cd taktım hatta cdrom yine herbirinde format attım yine aynı hata yavaş/çabuk format farketmiyor. depo olarak kullandığım hdd ye format atmadan windows kurmaya çalıştım yine aynı yerde aynı hata; siişletim sistemi yükleme hatası! başka pc ye normal hdd miş taktım aynı cd yi kullandım ozaman hata ile karşılamşmadan windows u kurmaya başladım. demekki sorun hdd veya cd dedeğil, ide kablolarından şüphelendim değiştirdim yok geçmedi birazdan başka ram takacam belki ramdendir diye. hatta BIOS update e girmeye düşünüyorum ama yemiyor :) yardımcı olabilecek var mı kaç gündür deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bi arkadaşım da format atamıyordu, anakartı problemli çıkmıştı onun. bence senin de anakartın yattara olmuş. bios güncellemeyi dene, ankartın ne bilmem ama bende asus vardı, kendi programı vardı, windows üzerinden çok rahat bi şekilde güncelleyebiliyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kanımca bad sector...her dakika çıkarmaz problem o noktaya yükleme yaparsa problem olur işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 defalarca denedim benim pc de hep hata verdi ama başka pc ye hdd yi takıp bi kere denedim kurdu.. bu olay badsector u ufak bi ihtimal haline getirmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 getirmez niye diyeceksin...Benim masaüstü bilgisayarım bozulduğunda 2 hdd vardı...Windows yüklemeye çalışıyordum olmuyordu bi tanıdığımın makinasından windows yüklemeye çalıştığımda oluyordu sonradan çıktı problemler zaten hdd mort oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar