Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 wayne, 2 tank üstüste durmak zorunda saber lash damage 2 ye bölünüyor böylelikle. Shahrazdaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya sonucta 10 man raid. yani ne kadar zor olabilir ki. ama tek gordugum 10 man e gore biraz zor su an. surda kolay diyen arkadaslar buyuk ihtimalle hjyal & bt delerdir (t6). za ise t5 ayarinda 10 man. "hitap ettigi" kesme gore gayet de zor baslangic olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Innuendo said: ya sonucta 10 man raid. yani ne kadar zor olabilir ki. ama tek gordugum 10 man e gore biraz zor su an. surda kolay diyen arkadaslar buyuk ihtimalle hjyal & bt delerdir (t6). za ise t5 ayarinda 10 man. "hitap ettigi" kesme gore gayet de zor baslangic olarak. Bossların taktiği belli, ne vurdukları belli, yapılması gereken belli. Gear check gerektiren bi encounter yok, nası zor olabilir ki ? Ha üşeniyorsan açıp okumaya taktikleri yada denemediysen ptr da, ok anlarım o zaman zor gelebilir ama tekrar söylüyorum şaka gibi bence ZA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ilk boss da devamlı wipe yedik. troll form bear form olarak druid tankla paylaştık ama olmadı bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bizim guilddeki elemanlar gündüz abuk bi grupla sırf bakalım diye gitmişler 3 boss kesip çıkmışlar akşam raid den sonra 1 boss daha kesmişler sanırım çok fazla kolay zul'aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Guildinizin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Outcasts Executus serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ZA gayet kolay bence, Ptr da time event olmadan yapmıştık guild+1-2 pug la Dün BT vardı malesef yapamadık ama bu gece inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dün gece girdik 2. vipe yeyip 1. bossu kestik kartal kafalıyı kesemedik havadan gelen kuşlar öldürdü bizi ya healerlar işi anlamadı yada gearımız yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 3 healer yeterli oluyor mu? ilk boss daki taktik nedir? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 maxrep said: 3 healer yeterli oluyor mu? ilk boss daki taktik nedir? :P 3 healer yeterli olur. Bu başlığın ilk sayfasına bakarsan orada taktikler var. Yada wow.devasaturk.com burda da Türkçe taktikler mevcut. İlk boss ta 2 tank lazım her form için bir tank. Troll form da boss mangle vuruyor bleed effectlerin etkisini arttıran bir debuff. Ayı formda da bleed debuff vuruyor, mangle debuff ı ile bleed debuflar farklı tanklarda olduğu sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ilk bossun tek olayı tank switchleri. tanklarınız bossun formu degistigi anda taunt acıp tagetı uzerine alabildigi surece, ve healerlar onları ayakta tutabildigi surece baska hiçbir numara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ilk boss hyross'un yandan yemişi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bu arada Timed Loot alabilmek için bossları belli bir sırayla kesmek gerekiyor, yoksa timer sıfırlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 peki sıra ile kestik diyelim, süre olayı ne kadar peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 cok kolpa valla bosslar yav böle wipe yememiz falan mallık yani baska bişey deil :P itemler de zaten tk ssc den iyi felanda deil 1 2 böle cloak tı felan belki ssc den düşmüo onu alayim diyebilceğiniz itemler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smiorgan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Dün gece Hajnal olarak girdik TK raidinden sonra ilk 2 boss u kestik 1 saat gibi bir sürede çok zor değillerdi daha sonrasında ben çıkmak zorunda kaldım (elektrikler sağolsun o yüzden sonrasında kaç boss indi bilemiyorum) ilk görüşüm taktikler öğrenildikten sonra rahatça farmlanır ancak Karazhan farmlıyan bir guildin ZA yapması çok çok zor Bosslar gavur gibi vuruyorlar. Benim görüşüm Blizz 1 2 ay böyle gider sonra ZA na bir nerf herkes farmlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Xo said: peki sıra ile kestik diyelim, süre olayı ne kadar peki ? ilk bossu kesince 20 dakikalık bir timer başlıyor, bu süre içinde ikinci bossu kesmeniz lazım, onu kesince ayrı bi 20 dk başlıyor etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 geffen said: e zaten ben de bt guildindeyim t6 mız neyin de var paticik ortamına göre konuşalım istiyorum. çıtır çerez değil yani. hadi göreyim bakayım revo olsun hajnal olsun 1-2 günde voljini kesiyorlar mı? İşimiz olmaz. HS, BT bizim önceliğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 za kekmiş ya.. bu kadar da beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 eft nublar bile dagıtmıs = /edit badge itemlarmıs direk voodo shanker flm gordum oha vul'jin mi kesti bu nooblar dedim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bizim serverda(maghteridon) full yapan birkac guild var sanırım ilk gunden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 3.5 saat surdu temizlememiz 3 healer la. taktik ler bilinince baya kolaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 su za yi zmn li nasi biterebiliriz ? bilen biri antalabilir mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 event basladıgında yukarıda "20 min." yazısı goruceksiniz. ilk bossu kesmek için 20 dakikanız var demektir. trashleri aşıp bossu bu sure içerisinde keserseniz ekstra loot alıyorsunuz, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar