elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben bu adamın dünyanın en iyilerinden biri olduğunu biliyodum falan da amerikada idol olduğunu özel Ask Dr. Oz diye Oprah Winfrey ile ortak televizyon şovu yaptıklarını falan hiç bilmiyodum. Adamın geçmişini bilmiyorum ama sanırım amerikada doğmuş büyümüş bi amerikalıdan farksız konuşuyo. Vay be.. Adamın teki buna şarkı bile yazmış. Oprah Winfrey ile de uzun zamandır böle şeyler yapıolarmış vay be..
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu arada my max'de olay. izlemenizi tavsiye ederim baya baya işinize yaricak şeyler sölüyo mehmet öz. Sivrisinek olayına bi açıklık getirdi. Kadının teki niye sivrisinekler beni ısırıyo da kocamı hiç ısırmıyo demiş. işte anlattı sebeplerini koku, genetik falan gibi sebeplerden dolayı sivrisinekler anlatır dedi. sonra dedi ki, sivrisinekler kıldan nefret eder sen hani benim kolumdaki kıllarla hep dalga geçiosun ya? çünkü benim atalarımın başı sivrisineklerle beladaydı ve o yüzden böyle benim de dedi. Sıtmanın olmuş olduğu ülkelerde genelde böledir çünkü sivrisineklere karşı bi savunma mekanizmasıdır bu dedi. mesela ben bunu bilmiyodum sdfds
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 atv ana haberde de baya bir gözüküyor, tr ye gelince ama bu içerikli şovlar biz de fazla ilgi görmüyor yurtdışında tam tersi doktorluğunun önüne geçmiş gibi bir izlenim bırakıyor biraz, paso ameliyat yapar diye hayal ediyor insan doktorları
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Adamın adı Dr.Oz, daha olsun. Wizard of Oz / Oz Büyücüsü Amerika'da en bilinen, popüler masallardandır. Nasıl bir bilinçaltıysa bu Amerikalılar'daki, her doktorun bilebileceği şeyleri Mehmet Öz anlatırken sanki bir tek onda varmış bu bilgiler gibi ağızları açık dinliyorlar.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 E bizde de öyle. Adam bizim doktorlarla aynı şeyleri söylese bile bizim doktora "sen ne bilcen ya adam amerikada okumuş" felan derken Mehmet Öz ü ibadet eder gibi dinliyor. Adamın bir programını izlemiştim vay be demiştim ehue.
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Adam bizim bildiğimiz standart doktordan öteye geçmiş birisi. Bizde doktorlar nasıldır? Mesela ya dermatolog olur ya kalp cerrahı olur ya çocuk hastalıkları uzmanı olur. Fakat Mehmet Öz Dünya'nın en iyi kalp cerrahlarından biri olmanın yanı sıra aynı zamanda farklı alanlarda da kendisini geliştirmiş birisi. Ayrıca üretken bi yönüde var. Mesela yapay kalp yapmış.
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 house md nin türk versiyonu yani bi nevi ?
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mehmet öz karşıma gelse, ben desem ki "hocam müslüman bi insana yaşaması için domuz kalbi takılması caiz midir". evet yapmak istiyorum bunu :D
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Oprah'a çıkarak kendini bitirmiş şahıs bence. Ayrıca house ile karşılaştırmayın günah lan. Öz hangi bilinmeyen vakayı çözmüş napmış. Anca çıkar şişko amerikalılara göbekteki yağların kalp krizi riski oluşturduğunu anlatır.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bill Clinton gibi dünyanın bir zamanlar en önemli adamı olan birinin kalp ameliyatını yapmıştı gerçekten çok boktan biriymiş
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Az önce akraba evliliğine bağlı zeka geriliği yaratan bir vaka buldum. Ben daha iyiyim Mehmet Öz den.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ay canlarım benim alınmışlar. evet türk ondan süper evet. "kendini bitirmek" ne demek bi baksanıza.
Öne çıkan mesajlar