Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüntü renk ayarları nasıl yapılır

antony

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar benim makinede şöyle bir sorun var renk ayarları en açık durumda olmasına rağmen (contrast&brightness) mesela oyun oynamaya çalışıyorum ekran çok karanlık, showtvnette film seyretmek istiyorsun görüntü yine çok karanlık, internet film yada video clip (music) seyrediyorsun yine çok karanlık. ayrıca media playerde görüntü çok karanlık media player 7 i yükledim oda karanlık ama renk ayarlarını açıyorsun onda bdüzeliyor fakat ikinci clipe geçince yine kararıyor. hafızaya alması yokmu bunun. birde tam ekran olmuyor yani tam ekran yazısı silik duruyor basılmıyor üzerine. yardım ederseniz çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartın tam yüklenmemiş olabilir. Ekran kartınının markası nedir ? Monitörün digital mi analog mu?

Yeni ekran kartları için display properties 'de artık masaüstü ve d3d/opengl için renk ayarı yapabiliosun. Tabi ekran kartı driverların düzgün yüklenmişse.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar önce teşekkür ederim sizlere. şimdi ekran kartı ati marka hatta daha 3 gün önce yeni sürümünü indirdim web sayfasından ama herşey yine aynı. monitörüme gelince o da gateway marka 17" lik bir monitör. yani sorun masaüstü renklerinde değil mesela bende yabancı video music klipleri var açıyorum mplayeri çok karanlık. counter yükledim oda çok karanlık oyun ayarından en parlağa alıyorum yine aynı. showtvnet te türk sinemaları var orayı açıyorum yine karanlık. yurt dışındaki arkadaşımla web camla görüşüyorum görüntü yine kararık. yani hiç görünmüyo değil görünüyo ama karanlık işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...