JsH Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arkadaşlar, başlıkta gördüüğmüz üzere ben youtube da ki bazı videoları ve bu videoların mp3 şekillerini bilgisayara indirmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok nasıl yapabileceğim hakkında, yardımcı olursanız çok sevirinim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Videoları indirmek için Firefox'un Videodownloader eklentisini kullanabilirsin. Direk mp3 şeklinde kaydeden bir program var mı emin değilim ama herhangi bir ses kayıt programıyla video oynarken sesi kaydedebilirsin. Ses kartları ile beraber böyle yazılımlar oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 burdan biri vermişti zamanında onu kullanıyorum vixy.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 vide olarak indirip sonra da video to audio programıyla mp3 haline getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 keepvid.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sevenos said: keepvid.com aynen, ben de kullanıyorum bu siteyi ve memnunum.. verdiği linkleri de flashgete dizdim mi öff bal dök yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar