BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gecenin bitmeyen yarısı ve ter içinde kalmış yastığım aklımdan gitmiyor haykırışlar uyutmayacaklar biliyorum kulağımın dibinde de değil kafamın tam içinde beynime sıkılmış bir kurşun kadar şiddetli tümör kadar derin etkili şizofren bir kıvrım sanki seni seviyorum ve adaletin gözü kördür bu gece en uzun gecem en deri uykuya bu gece dalıyorum gerçek ya da rüya artık ayırt edemiyorum görüyorum bir perde arkasını ve oynak ateş dansı alevler içine sarıyor yavaştan ateş kırmızısıyım biraz önce de buz mavi seni seviyorum ve adaletin gözü kördür gece yarıldı kızıllıkla ve ateş başladı dansına baştan çıkarma uğraşı kalbimi dağlama yarışı kandırmak ve aldatmak ama kabul etmiyorum ben ucuz numaralara kanmam biliyorum... bir anda beynimin içinde çalmaya başladı çanlar ding seni dong seviyorum ding adaletin gözü dong kördür bıraksana şu ipi bre zangoç yeter istemiyorum duymak istemiyorum bırak şu ipleri bir ateş dasçısı gezinme bedenimde verme beni ateşe bırak git sende... ve sustu çanlar zangoç karanlıktaki yerine geçti ve dasçı bırkatı dansını gecenin içinde o da söndü gitti... seni seviyorum ve adaletin gözü kördür kandıramadı ve gitti o yılan peri ben yine hayallerimle tek başıma karanlığın içinde ıslak yastığımla susadım... ama suyamı? yoksa ilahi aşka? seni seviyorum ve adaletin gözü kördür aç gözlerini adalet.. daha ne kadar kör kalacaksın? 150104-0240[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sen yakında çıkaracaksın kitabı hayırlısıyla ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Hayran kaldim...:-)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ilginç olmuş.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Anladım sanki ne amaçla kime yazdığını.. ama ilginç gelir bu kadar yaşanılanlar aynımı?[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar