Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Diğer topicte yazacağımı söylemiştim şiirleri ama baktık ki mesaj sayısı artınca insanlar cevap vermemeye başlıyor. Yeni topice geçelim dedik... Buyrun burdan yakın Yaban'ın Çağrısı[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 güzel-değişik bir konu Estel.. Siir düzenine laf yok zaten, Eline sağlık yazmaya devam... Buarada halen diger siirlerine yorum yazmaya vaktim olmadı kızmamışsındır umarım.. ii bak kendine.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Blue bir ara bakıpta bir yorum yap artık onlara da :)[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hayat Durağı Yeni bir şiir daha...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yabanın Çağrısını yazdığın için çok teşekkür ediyorum sana. Zaten çok beğendiğimi daha önce de söylemiştim. Hayat Durağı'nın teması mükemmel. Çok vurucu. Belki çok az hissettmişliğim var orada anlattığın şeyi ama mükemmel anlatmışsın. Şiiir her şeyi güzel, her şeyi anlamlı kılıyor. Son bir tad...[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yaban'ın Çağrısı The Call of Wild ?[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet call o the wild...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yenisi geldi Nasıl Desem? Seherin turuncu ışıkları arasında Bir dağin yamacındaki bir uçurumdan aşağıya bakmak Seninle tanışmak Okyanusun derinliklerine dalıp mavilikte kaybolmak Saçlarını okşamak Boşlukta yüzercesine kulaç atmak Teninin kokusunu duymak Kor alevlerin üstüne basmak Gözlerinin içine bakmak Bir puttan medet ummak Seni kalbimde taşımak Bir gülün yapraklarına dokunmak Narin beline sarılmak.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 çok güzel yazıyosun... hep yaz hep yaz! :)[signature][hline]secret shadows behind the veil
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Insanın okunduğunu bilmesi güzel.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 son kıtayı cok begendim.. bir puttan medet ummak ve gerisi önceside güzel tabi.. en güzel yanlarıyla anlatmışsın sevmeyi..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Numb Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 estel açıkçası olmamış kısa cümleler yola,dağa,kıra gibi hep aynı tarzda kurduğun kafiyeler şiirini bayağı kılmış. çok daha güzellerini yazmıştın burda bu kadarda olur artık. kolay gelsin kardeş :)[signature][hline] Qui Bono?
Öne çıkan mesajlar