Joker Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya beyler ben msnloglarını kaydet demiştim ama kafasına göre 3-5 şeyi kaydetmiş ama konuştuklarımın çoğu yok... hatta bazılarına hiç dosya bile oluşturmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 messenger plus kullanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok düz live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şöyle bişe var, o mesaj geçmişinin belli bi sınırı var, sınırı aşınca ya arşivliyo eski konuşmaları ya da siliyo. eger sen arşive koy demediysen silmiştir. ondan oluyodur belki. ama bunu yapacagı zaman sana uyarı veriyo zaten abi napim bunları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok be 3-5 tane adamdan 3-5 satır bişi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 patch falan da yapmadın di mi? bir de başka bi yere kaydetmiş olabilir mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 :) yok abi yeni formatlı papaz msn işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaaa bu dediğinden banada oldu.. dün gece ne konuştuğumu hatırlayamadım.. bakmak istedim dün gece konuştuğum dışında herşeyi buldum onu bulamadım ! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bilgisayar veya msn olağan üstü kapanırsa konuşmaları save leyemiyor sanırsamki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Osso doğru demiş. düzgün kapatmazsanız pencereyi logları almıyor = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Engüzeli plus.Hem logları şifreleyebiliyosunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar